Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magasra teszem a mércét azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magasra teszem a mércét azzal hogy csak olyan lánnyal járnék aki szép?

Figyelt kérdés

Azt mondták hogy nagyon az igényeim azért nincs barátnőm és a szép lányok, beképzeltek, a gazdagokra buknak, lehet hogy otthagyna egy gazdag csávó miatt.

Abban van igazság hogy egy lány tudja magáról hogy szép van nem, és ha szép akkor ki is használja ezt.

Csúnya lánnyal nem jönnék össze, hiába okos, hiába házias, hiába hűséges ha egyszer nem tudnám szeretni. Nem tudnám még a kezét se megfogni, nem hogy smároljak vele vagy lefeküdjek vele.

2011. szept. 4. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem jogos elvárás az, hogy szép lánnyal akarsz járni. Tudom, tudom, mindenki mondja, hogy a belső értékek a fontosabbak, de szerintem egy párkapcsolatnál elengedhetetlen a testi vonzódás...

Mondjuk abban van valami, hogyha szerelmes leszel,akkor szépnek fogod látni a másikat :)

2011. szept. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!