Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy srácnak szőrös a mellkasa?
Engem nagyon izgat, ha egy pasinak szőrös a mellkasa. Szóval ne aggódj, sok ilyen lányt ismerek még akik osszák a véleményem...!
Amugy aki borotválja a mellkasát vagy csupasz attól hányni tudnék, mert olyan béna!
Nekem tetszenek az olyan mellkasok is, amik csupaszok és látszanak az izmok, az meg férfias, ha egy srácnak szőrös, szval mindkettő tetszik.:) Amúgy sztem nehogy legyantáztasd v. borotváldd! Bnőm szerint a szőrös férfiak az igazi férfiak!:D Meg hát ne süllyedjen egy férfi idáig... pár év múlva már a lábukat is borotválják?:D (persze hallottam róla, h vki már most is, de az sztem nagyon undorító, ha egy srácnak teljesen csupasz/szőrtelen a lába.:S
16/L
Szerintem is férfias, nekem is tetszik. :)
Ahogy a barátom mondani szokta: "Ebből is látszik, hogy lemásztam a fáról, nem pedig lecsúsztam" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!