Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál olyan sráccal, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan sráccal, akinek büdös a lakása?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén hangzik, de megismerkedtem egy sráccal, 27 éves, jó állása van, rendes kedves meg minden, de a lakása elég igénytelen.:D Konkrétan büdös volt.

Persze legénylakás meg minden.

De egy fiatal hogy tud így élni?

Meg most én nem akarok a bejárónője lenni. Ha őt ez nem zavarja az gáz szerintem.

Vagy én vagyok hülye? Emiatt elment a kedvem tőle.

2011. szept. 3. 22:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát biztos nem egyszeri rossz szag volt. Hanem állandósult.

Köszi a válaszokat.

Én sem érzem, hogy annyira akarnék ebbe belemenni.

Azt meg nem fogom közölni vele, hogy bocs, de azért, mert büdös a lakásod.:DD

2011. szept. 3. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
De milyen szag volt?
2011. szept. 3. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A környék vagy a szomszédok miatt is lehet, esetleg a ház állapota miatt. Ne vonj le előre következtetéseket, ha amúgy rendes alak. Esetleg finoman javasolj neki valami légfrissítőt, mert egy férfinak ilyesmi eszébe se jut. Akár ajándékba is vehetsz neki, ha éppen valami alkalom van.
2011. szept. 3. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!