Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dag kérdése:
Gáz ha 24 évesen csak 1 csajjal voltam?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 20:29
11/15 A kérdező kommentje:
Hát elég sovány vagyok! Nem tartozom a legszebbek közé!
2011. szept. 3. 20:38
12/15 anonim válasza:
De könyörgöm 24 éves vagy!? Családot nem is akarsz? Annyira kanos leszel már 60 éves korodba, hogy muszáj lesz pedofilnak lenni, mert nincs asszonyod. Most azonnal keress valakit és ne itt kockulj. Ilyenkor nem bulizni kéne?
13/15 A kérdező kommentje:
ja tudom! Erre felé ma nincs buli!
2011. szept. 3. 20:48
14/15 anonim válasza:
Nem a mennyiség hanem a minőség számít.Ha sosem lennél csak egy lánnyal de vele kölcsönösen szeretnétek egymást egy életen át, messze több okod lenne a büszkeségre, mint a "nagy kanok" 99%-nak.
Szóval ezen végképp ne aggódj, semmi jelentősége.
15/15 anonim válasza:
És ha 30 évesen kb 5-el? Nem is az a gond, hogy 5el vagy 1el, hanem az hogy milyen volt a csajjal.Ha egyet találsz akivel csodás együttlenni akkor nem jutnak eszedbe ilyen gondolatok, hogy mással is csináld és hogy miről maradhattál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!