Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Túl vékony vagyok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Túl vékony vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom nagyon vékony vagyok, sokat bántottak is miatta kisebb koromban. Az elmúlt pár évben kerekedtem valamennyit (most 22 éves vagyok), de sajnos komplexusom maradt, hogy túl vékony vagyok. A 177cm-es magasságomhoz 60 kg társul. Bár a BMI szerint nem vagyok sovány, én mégsem tudom eldönteni... szerintem túl vékonyak a végtagjaim (kar, láb) és a csípőm/derekam aránya sem olyan jó. Az a baj, hogy van, aki szerint nagyon jól nézek ki, mástól viszont azt hallom, hogy sovány vagyok. Szeretnék pár kilót felszedni, de ez az alkatom miatt nem olyan egyszerű...

kép:

[link]

Főleg nálam idősebbek véleménye érdekelne.

2011. szept. 3. 17:39
1 2 3 4
 21/33 mrrushington válasza:
Nekem a vékony lányok jönnek be... te épp a felső határt súrolod. Csinos! F/33
2011. szept. 3. 19:09
 22/33 anonim ***** válasza:
27%
undorító vaaaaaaagy:| el is ment az étvágyam.. de most komolyan mi ez a cipő?:O XD mamám hord ilyeneket ;) ...
2011. szept. 3. 20:05
 23/33 anonim válasza:
tökéletes a tested. Nem találkozunk ?
2011. szept. 3. 22:15
 24/33 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleírok, de nem bírom megállni h ne tegyem:)

Ne foglalkozz azokkal akik azt mondják hogy sovány vagy. Az alakod tökéletes. Adj hálát az égnek hogy vékony vagy.

Én is kb így nézek ki mint Te, rám is azt mondják h sovány vagy hízz. De amikor meghallják h van 3 gyerekem, megváltozik a véleményük és azt harsogják h "komolyan? nem is látszik h szültél,de jó neked, bárcsak én is ilyen lennék" bla bla bla.

Előbb adok le 5 kilót mint hogy felszedjek 20 dekát.:)

170 centi vagyok és 59 kg.

38/N

2011. szept. 3. 23:26
 25/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon meglepődtem, hogy 1 negatív kritikát sem kaptam.

Írta valaki, hogy tegyek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Én alapból elégedett lennék, sőt, amikor bókot kapok nagyon is jól érzem magam, de nyilván ha valaki legebéz vagy csak finoman azt mondja, hogy sovány vagyok, akkor még az életkedvem is elmegy. Szerintem nincs olyan ember, akit ne érintene érzékenyen a külsejéről megfogalmazott negatív kritika, bármennyire is állítják sokan ennek az ellenkezőjét.

A 2 hölgy véleményét is nagyon szépen köszönöm! Igyekszem a jövőben a nőneműek megnyilvánulásait figyelmen kívül hagyni, mert tény, hogy az esetek többségében ők bántottak/bántanak.

Az ismerkedésre való invitálásokat pedig illedelmesen megköszönöm és visszautasítom :)

18:27 te pedig majd legközelebb disztingválj! Igen, van, aki hasonló kommenteket várva teszi ki ide a képét, de az nem én vagyok.

2011. szept. 4. 10:18
 26/33 anonim ***** válasza:

Sajnos olyan nincs, hogy elegedett lennel... vagy elegedett vagy, vagy nem!

Ha te jol erzed magad igy, akkor nem kellene, hogy masok velemenye miatt meg az eletkedved is elmenjen! Ha jol erzed magad ezzel a testsullyal, akkor ha valaki azt mondana, hogy "figyelj, borzaszto ahogy kinezel, baromi sovany vagy!", erre azt reagalnad, hogy "hat igen, tudom, nem vagyok eppenseggel kover! de nekem igy nagyon tetszik, jol erzem magam!".

Nyilvan nem mindegy, hogy kitol kapod a kritikat, mert egy hozzad kozel allo szemelytol, akinek a velemenyere adsz, rosszabbul esik a dolog... de itt az a kerdes, hogy kinek akarsz megfelelni! Elsosorban magadnak? Vagy inkabb azoknak, akik szerint igy tulsagosan sovany vagy?

Ne felejtsd el, hogy mindenkinek ugysem tudsz...

2011. szept. 4. 11:35
 27/33 A kérdező kommentje:
Persze, nem mindenkinek lehet megfelelni, hiszen ízlések és pofonok, ugyebár különböznek. Viszont, bár lehet rosszul teszem, de én mindig is adtam a környezetem véleményére. És amikor én mondjuk tényleg jól érzem magam, mert elfogadtam a külsőmet, kapok egy negatív kritikát, akkor komolyan elgondolkodom, hogy most akkor jól nézek ki, vagy mégsem... Azt, hogy mennyire vagyok elégedett önmagammal, az emberek (nem feltétlen vadidegeneké) visszajelzései befolyásolják. Te férfi vagy (azt hiszem), úgyhogy nem tudom mennyire érzed át ezt. A lányok/nők mind így vannak ezzel és ez nem hiszem hogy önértékelési zavar lenne.. csak egyszerűen - nők lévén - az a célunk, hogy mindenkinek tetsszünk. Még ha ez nem lehetséges, akkor is :) Mondjuk, ha te pl kövér lennél és valaki megjegyezné, hogy leadhatnál pár kilót, akkor hiába érezted addig jól magad, bántana ez a vélemény... azt hiszem ez normális.
2011. szept. 4. 12:06
 28/33 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van, a lanyoknal/noknel ez azert mashogy van, fontos a visszajelzes... sot, ez igazabol a fiuknak is ugyanolyan fontos, mindenkinek jol esik a dicseret es elbizonytalanit a (tulzott) kritika.

En fiu letemre pontosan tudom, milyen az, amikor valamivel nem vagy elegedett magaddal kapcsolatban, szoval amikor proballak meggyozni, kicsit magamat is gyozkodom...:)

De a lenyeg ez: en csak annyit mondok, hogy nem kell tulzott jelentoseget tulajdonitani a visszajelzeseknek, figyelni kell rajuk persze, mert az alapjan tud az ember korrigalni, ha valami nem okes, de tulzasokba nem kell esni! Gondolj bele, ha mondjuk hiznal, akkor biztos lennenek olyanok, akik meg azt mondanak, hogy vekonyan csinosabb voltal... es akkor megint ott vagy, ahol a part szakad! Ezert mondom azt, hogy csak erezd jol magad, elvezd ki, hogy fiatal, ertelmes, normalis, csinos lany vagy es az olyanokkal, akik legebeznek, vagy beszologatnak, tenyleg ne foglalkozz, mert normalis ember ilyet nem mond... emiatt teljesen felesleges elegedetlennek lenned!

2011. szept. 4. 14:26
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. szept. 4. 14:53
 30/33 anonim ***** válasza:

A 18:27-es vagyok.

Ha ilyen képet raksz ki magadról egy ilyen oldalra, akkor ne csodálkozz a kissé rövid, ámbár annál lényegretörőbb hozzászólásomon. Nem tudom hol élsz te, talán tescós szatyorban? :D

Amúgy pedig ha már a lábaidat láthatta a nagyérdemű, itt az ideje a melleidről és a fenekedről is véleményt alkotnunk. Biztos akad még néhány kép a merevlemezeden, ne szégyelld a tested. :D

2011. szept. 4. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!