Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan gyanakszom és vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan gyanakszom és vagyok féltékeny vagy inkább túl sokat agyalok?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek kevés ismerőse van a közösségi portálokon, fiúk pedig elenyésző számmal. Most viszont a semmiből lett egy új fiú ismerőse. Kérdeztem, hogy ki ő. Kiderült, hogy gyakorlaton együtt voltak. Így már nekem is beugrott, hogy ismerős a srác és mikor élőben láttam nagyon feltűnően nézte a barátnőmet. A barátnőm azt állította, hogy ő sosem látta, hogy a srác nézte volna és különben is utálja. Ehhez képest barátnőjének, aki szintén vele volt gyakorlaton be sincs jelölve a srác. Arról pedig szintén nem tudok, hogy miért is utálja.

Emellett ahogy megnyitotta a srác adatlapját elkezdte a száját nyalni.

2011. szept. 2. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
anyit tehetsz hogy figyeled egy darabig a csajt hát ha lesz egy két gyanus jel,de amugy szerintem alaptalan a féltékenységed,ja és az nem jelent semmit hogy meg nyalta a száját mikor megnyitotta a srác adat lapját.
2011. szept. 3. 00:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát azért éppenséggel jelenthet valamit.

Egy testbeszéddel kapcsolatos oldalról:

"Szájnedvesítés: szexuális érdeklődés, bujaság"

[link]

2011. szept. 3. 00:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Hallod gyorsan takarodj a csajtól... nem vicc... Én exemmel jártam így... De nagyon eldurvultak a dolgok... mentsd, ami még menthető.
2011. szept. 3. 11:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Elmeséled mi történt?
2011. szept. 3. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát össz-vissz 2 évig jártunk.... első évben "jó" volt a kapcsolat... aztán elkezdett eljárkálni minden felé... elkezdtek lenni "magánügyei". Ez nem tetszett, de úgyvoltam vele, hogy megbízom benne.... Eddig oké... csak kideült 1-2 dolog teljesen véletlenszerűen és elkezdtem gyanakodni... Később kiderült, hogy mellettem 3 pasija volt még és rászokott a dohányzásra (amit nagyon nem szerettem volna). Dió héjban ennyi... A vége az lett, hogy én szakítottam vele, és csodák csodájára elkezdte nyalni a talpamat... de rá 1 hónapra nem bírtam és megint szakítottam végleg.Tapasztalat barátom... Ha 1 kicsi jelet is látsz ezekre akkor vagy nem féltékenykedsz(mert ezzel a csajt elmarod magad mellől) vagy otthagyod. Ha féltékeny típus vagy akkor hagyd ott. De a Te sztoridból ítélve a csaj rá van állva a másik pasira... És aki nem így látja az kezdje el tartani a kapcsolatot a kérdezővel és meglátja, hogy nekem lesz igazam. Béke
2011. szept. 3. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!