Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónapban kétszer jött meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapban kétszer jött meg a menszeszem. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént már, olyan 13 évesen, két hét se telt el a kettő között. Nekem nem lett bajom.
2011. szept. 9. 15:03
 12/14 Vicus61 válasza:

Nem jelent semmi különöset.Peteérést kiválthat betegség,erős izgalmi állapot,idegesség,stressz,nagy fokú félelem,gyógyszer szedése.

Ha nem volt még ilyen,akkor nem kell aggódnod.Ha legközelebb is előfordul veled ilyesmi,feltétlenül fordulj szakorvoshoz!

2011. szept. 9. 15:36
 13/14 anonim válasza:
Nekem is volt pl. olyan is, h. több, mint két hétig volt meg:( Mondjuk én elmentem szakorvoshoz, aki felírt egy hormongyógyszert, de, ha nem volt még ilyesmi problémád, akkor semmi baj :) De egyébként, ha volt már olyan, h. pl. később jön meg néha, néha viszont hamarabb, akkor, ha elmész egy orvoshoz, akkor, megvizsgál, és hormongyógyszert ír fel. tehát semmiféleképpen nem stresszeld magad, mert az nem tesz jót :D
2011. szept. 9. 19:32
 14/14 zámbo00 válasza:
hát ha ebe a honab anem jőn meg akor muszáj lesz dokihoz menni kőszőnőm a válastotokat
2014. febr. 21. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!