Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ha meglátnátok egy pasit sírni a nyílt utcán vagy valahol máshol?
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:58
Így van.
Megkérdezném, hogy mi a baja és segíthetek-e valamit vagy hagyjam békén.
20/l
Gyerekek, vetkőzzétek már le ezt a tévhitet, hogy a férfi attól férfi, ha sziklaszilárdnak mutatja magát, már már felér egy érzelemmentes betondarabbal. Mint írtam, nem attól lesz egy férfi férfi, hogy nem sír, sört iszik, kőkeménynek mutatja magát, mindenben k×rva okos, lenyeli az összes érzelmét. A férfi teremt. Nem Mercit, hanem anyagi és lelki biztonságot önmagának, de legfőbbképp a nőnek. A nő nem Zeuszt keresi a férfiban, hanem pont ezt, aki mellett biztonságban érzi magát, anyagilag és lelkileg egyaránt, de szerintem az utóbbi fontosabb egy normális nőnek, aki túl tud lépni a BMW-n, külsőségeken, miegymáson. Sajnos mint írtam, mára már a társadalom eléggé elk×rvult, egyből minősítünk valakit azért amilyen. Van itt egy másik téma, a srác Madonnát hallgat, egyből elhordták melegnek. Milyen alapon? De aki Fluorra, vagy SP-re, vagy hardcorera,vagy kőkemény metálra rázza magát, az gondolom elfogadott, sőt már már elvárt. Nem akarom én ezt hosszabbra fogni, csak gondolkozzatok el, hogy egy férfinak milyennek kéne lenni. És nem olyannak, mint aminek gondoljátok, hogyha sír, akkor már gyenge, stb. Sajnálom ha valakinek belegázoltam a lelki világába, de ezt gondolom erről a férfi / nő témáról.
Olvassátok el ezt, hátha valakinek felnyitja a szemét:
Nem azt mondom, hogy ez a Biblia a témában, de szerintem nagy igazság tartalommal bír. Peace.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:24
Neki tök igaza van és ment a zöldkéz!
A zenéről meg annyit, hogy néha szoktam nagy gyors, lassú, kemény, elmebeteg zenét hallgatni, van amikor vidámat és van, amikor tiszta nyált. Szóval aki egy zene alapján egyből ítél az rosszul teszi. Aki pedig az embert ítéli el miatta, egy tuskó.
én mindig elsírom magam amikor szép pároakt látok és engem nem szeret senki :(
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!