Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tetszik, ha egy csaj festi magát?
Egyre több sráctól hallom, hogy így ronda a kihúzott szem, úgy ronda a szemhéjpúder... Nektek bejön, ha egy csaj festi magát?
És ha igen, mennyire? Mi az, ami már sok?
Vagy van olyan, ami kifejezetten tetszik?
Természetesség, szerintem is. Esetleg egy tényleg minimális korrekció, ha nagyon szükségesnek érzi a leányzó, de semmi több. Falra mászok a "mázolt-vakolt" lányoktól - arról nem is szólva, hogy mennyire időigényes a kenceficézés, ami főleg akkor gáz, ha épp menni kéne valahova időre.
De egyébként is tényleg úgy szépek a lányok, szerintem, ahogy vannak. Arról nem is szólva, hogy ha az arcukat is puszilgatom-csókolgatom, akkor ténylegesen a bőrüket szeretném érezni, és nem a sminkjüket-festékjüket.
Vannak ezek a 80% smink 19% szilikon 1% nő cicababák, na őket nem csípem. Ezzel most senkit nem sértek meg remélem, mert se a smink, se az implantátum nem baj, ha arányos és ízléses.
Szeretem a természetességet, de azt is, ha nem látom, hogy egy lány ki van sminkelve, mert szolidan és szépen van megcsinálva, tehát nem a sminket látom rajta, hanem az arcát, ami ugyan nem természetes, de ízléses.
Szóval vagy természetesség vagy ízléses smink. Nem túl sok.
Nem szeretem a sminket, természetesség. Ha smink akkor is szolid, kis szemceruza bőven elég. Elismerem, vannak olyan nők, akiknek tényleg nagyon jól áll, az csinálja, de ne mindenki, főleg olyanok ne akiknek nincs rá szükségük.
Természetesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!