Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tanarom, akibe bele vagyok zugva. Hogyan tudjam meg, mit erez?
Figyelt kérdés
Osztalytarsaimn szerint o is belem. En nemtudom. Egyik cselekedete uti a masikat. Hogyan tudhatnam meg mit is erez igazabol?2009. ápr. 19. 19:28
1/13 A kérdező kommentje:
Amugy 14 vagyok. es a tanar 26
2009. ápr. 19. 19:30
2/13 anonim válasza:
bármit is érez,ha a te tanárod és van tartása nem jön össze vele. tanár diák kapcsoaltból még jó nem sült ki. max ha már az egyikük elhagyta az iskolát.
3/13 anonim válasza:
Figyeld meg a reakcioit...Mosolyogj ra es figyeld meg mit lep,meg ilyenek.
De amugy remelem tudod h ha összejössz egy tanaroddal akkor ot kirughatjak teged meg ki is csaphatnak?Vard ki meg nagykoru nem leszel,vagy h elmenj egy masik suliba vagy egyetemre vagy ilyesmi.En is igy voltam.Most a volt tanarommal jarok,es közvetlenül azutan jöttünk össze h befejeztem a 8at!:D
16/L
4/13 A kérdező kommentje:
Ok, en ezt ertem. De ha tegyuk fel tenyleg szeret engem, akkor elszeretnem neki mondani, hogy en is, de nem jarhatunk a suli visozny miatt. De varok ra. es remelem o is. Tehat magyarul tisztaznam a dolgokat vele. Vagy ha nem is jarnank, csak olyan jo lenne tudni, hogy szeret. (ha ugy van)
2009. ápr. 19. 19:33
5/13 anonim válasza:
19:32-es vagyok.Olyan nincs h meg nem sult ki jo belole.Elo pelda vagyok ra,h letezik ilyen,es jo is lehet!De persze ez a tanartol is függ....
6/13 A kérdező kommentje:
2. valaszolo: koszi szepen! Remelem en is igy fogok majd jarni, mert 8. utan en is elmegyek a sulibol.
2009. ápr. 19. 19:35
7/13 anonim válasza:
hogy szeretne egy gyereket egy felnőtt tanár, épp hogy nem pedofil lenne
8/13 A kérdező kommentje:
Vna ra pelda! Epp a 17:32es! es nm azt kerdeztem, hogy szeret-e, hanem, hogye n hogyan jojjek ra, mert ezt ti ugyse tudjatok megmondani, anelkul, hogy ismernetek a szitut.
2009. ápr. 19. 19:36
9/13 A kérdező kommentje:
bocsanat 19:32es
2009. ápr. 19. 19:37
10/13 anonim válasza:
Azert beszeltek igy mert nem tudjatok h milyen is az.Ha ugy lennetek mint en,akkor megertenetek.En Miota befejeztem a 8at elvalaszhatatlan vagyok tole,es imadjuk egymast!Biztos vagyok benne h szeret!Es nem pedofil!Tenyleg o az egyetlen ember akire mindeg lehet szamitani.Felnott ember,tapasztalt,es mindeg segit ha bajban vagyok,ha problemaim vannak.Egyszerüen imadom!Persze nem mindenki talal maganak ilyen embert...11 ev van köztünk,de minket ez nem erdekel,mert a kor egyaltalan nem szamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!