Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Óvszer nélküli szex után mit csináltok a spermával, vagyis hogy oldjátok meg a helyzetet?
Én ki tudom "nyomni" magamból, vagy nem tudom hogy fogalmazzak. :D Elmegyek zuhanyozni és kész. Ha nincs rá mód, akkor meg zsepi és abba "nyomom" bele. De általában mindig zuhany.
20L
Amiatt is kérdezem, amit egyk válaszoló leírt, hogy sokáig folyik- ezt még régebb egy barátnőm mesélte, hogy nem tudja, miért, de neki is eltart ez pár napig, hiába megy és mossa ki. Én meg a tisztasági betéteket nem igazán bírom, az öblítés hasznosságában is kételkedem...
És annak, aki nem tudja, mert még nem csinálta és tapasztalta(mint én is), nem hülye kérdés.
Ha ágyban vagyunk,és ráérünk,akkor hagyom,had follyon ki magától nekem szerencsére kb fél-1óra alatt fullra kifolyik.
Viszont ha napközben,vagy buliban,kivánjuk meg egymást,és van lehetöség meglogni egy gyors numerára,akkor ha végeztünk felrakok egy tampont,az teljesen felszivja a cuccot,kb egy fél óra mulva kiveszem,és közben lazán tok haladni az eseményekkel anélkül,h azon stresszelnék,h folydogál belölem a cuccos.Ok,tom nem a legegészségesebb a tampon,de ilyen szituban naon praktikus,szal vállalom a kockázatot..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!