Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt a vég, ha elkezdek nyugató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a vég, ha elkezdek nyugatót szedni?

Figyelt kérdés
Mivel nem megy a CSAJOZÁS (ezt csak azért irom ide, hogy nehogy áttegyék a kérdés más kategoriába), vagyis sosem ment, ezért az önbizalmam teljesen eltünt, bár lehet sosem volt. Elkezdtem pszichologushoz járni másfél éve kisebb nagyobb megszakitásokkal.4 éve járok egyetemre, egy két lábon járó roncs lettem ez idö alatt. Egy éve van barátnöm, de nem lettem boldogabb, söt mostmár minden eddiginél mélyebbre kerültem. Ma azt mondta a pszichologus, hogy megprobálhatnám a gyogyszeres kezelést. Avagy keres nekem egy pszichiátert, aki felir valami nyugtatót. Mindezt azért, hogy feljöjjek nullára, és elkezdhessem épiteni a személyiségem. Ugyanis jelen pillanatban egy rendes nönek sem kellek. Undorodom magamtól, a beszédemtöl, a hangomtól, attól ahogy kinézek. Mindig volt aki a pofámba mondja, hogy RONDA VAGYOK! Ha itt kiteszek egy képet, tuti, hogy mindenki megmondja majd, hogy nincs velem semmi baj külsöre, de mégsem néz rám egy nö sem férfiként. Egy lánnyal nem táncoltam még életemben. SOSEM! Nyilván azért, mert ronda vagyok, és nem mosolyognak rám a lányok.
2011. szept. 1. 13:12
1 2
 11/20 napietus ***** válasza:
amúgy a barátnőd biztos jóképűnek lát, mert ő szeret Téged. ez a kulcs. egy szimpatikus embert szebbnek látunk, mint amilyen valójában. MINDENKINEK pedig nem lehet tetszeni. olyan ember nincs, aki mindenkinek tetszik.
2011. szept. 1. 13:22
 12/20 A kérdező kommentje:
aha..de aki szép, az elég sok lánynak tetszik.
2011. szept. 1. 13:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Jajj ne siránkozz már hanem menjél tegyél valamit... ha ronda vagy, hát ronda vagy, magától ez nem fog megváltozni, se a pszichológustól, ezért neked kell megemelned a segged!
2011. szept. 1. 13:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Van barátnőd akkor nem értem mi a probléma? Ha nem menne a csajozás akkor nem lenne, ha meg már van akkor mit akarsz más lányoktól?

Ha meg ronda vagy bánom is én... menj plasztikai sebészhez... vagy kezd el egészségesen étkezni, mozogni, sok tiszta vizet inni ez a legfontosabb, ha elég vitamint viszel be a szervezetedbe akkor az biztos pozitívan fog hatni a külsődre és a belsődre is. Jobb lesz tőle a közérzeted.

Azt a szerencsétlen lányt meg ha már megkaptad akkor szeresd és ne akarj más lányokat is magad mellé... egy is elég.

2011. szept. 1. 13:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Amiről te beszélsz, hogy elkezdenek nyomulni meg nedvesedni a nők az a pasik többségére nem igaz :) A pasik többsége megküzd a nőkért:)

De persze nőben is van aki nem érzi magát tökéletesnek, az meg küzd pasikért :)

írtad, hogy minek törődj magaddal, nem látnak rajtad különbséget. Hm, ez lehet. De nem is az a lényeg, hogy látszódjon rajtad, hanem az önbizalmadnak van szüksége arra, hogy törődj magaddal :) A jó önbizalom kisugárzás (ahogy a depi is) a jó kisugárzás pedig fél siker:)

2011. szept. 1. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:

"Undorodom magamtól, a beszédemtöl, a hangomtól, attól ahogy kinézek."

Ez bizony nem termeszetes allapot! Az a termeszetes, amikor jol erzed magad! Teljesen lenyegtelen, hogy a sok - sajat megitelesed szerint - negativ kulso visszajelzes hatasara indult be benned az a folyamat, melynek az lett a vege, hogy igy velekedsz magadrol... ez nem normalis allapot, eppen ezert kezelni kell!

Ha masfel ev kozos munka a pszichologussal nem vezetett eddig eredmenyre, akkor valoban indokolt lehet egy masik szakemberhez fordulni es lehet, hogy az is elkerulhetetlen, hogy a gyogyszeres kezelest kombinaljatok a pszichoterapias kezelessel!

Sokan nagyon ellene vannak a gyogyszeres kezelesnek, de be kell latni, hogy van, amikor tenyleg szukseg van ra es a pszichoterapias kezeles is csak akkor tud eredmenyesen mukodni, ha mellette gyogyszert is szedsz!

2011. szept. 1. 15:27
 17/20 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

A problémád önértékelési gondokból adódik! Fogadok veled bármiben, hogy nem vagy ronda inkább átlagos! Én is az vagyok, ha nők közé kerülök nem néznek meg...más kérdés, ha el tudom érni, hogy váltsunk egy-két szót szinte nyert ügyem van!

De szerencsések vagyunk, mert nem csak a külső fontos némelyik nőnek, tehát belső értékekkel lehet pótolni a külső hiányosságokat!

Egyet nem értek: ha van barátnőd miért akarsz csajozni? Egyszer már sikerült felszedned valakit vagy megtetszettél valakinek! Ha irigy vagy más férfiakra, mert tapadnak rájuk a nők az nem azért van mert ronda vagy! Rendes nő kell? A rendes nők pont nem azok, akik a szépfiúkra buknak...

Összegezve 2 problémát látok benned bár nem vagyok szakember csak jó emberismerő: nem vagy megelégedve magaddal és nem tudsz megelégedni azzal sem, ami neked jutott (barátnő)!

Magadon csak te magad tudsz segíteni, bármennyire is könnyebbnek tűnik valaki mástól várni a megoldást! Hidd el nagyon látszódhat rajtad, hogy mit érzel emiatt jó hogy elkerülnek a lányok! Bármilyen nehéz is mutass kifelé mást: erőt, határozottságot!

Próbáld elfogadni azokat a nőket akik nem mosolyognak rád, hanem lesütik a szemüket ha rájuk nézel! Meg fogsz lepődni, mennyi ilyen lány van! Végül pedig hagyd abba az önsajnálatot és változtass az életeden, ha nem tetszik!

2011. szept. 1. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:
a PUA (nőcsábász) könyvek szerint a csajok az alfatulajdonságokra buknak, és nem a külsőre... haver lapozz bele néhányba (Mystery, badboy, Maxdeluye)
2011. szept. 1. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Halli,ne szegy ilyen gyogyszeretek semmi féle képen ,nem használnak és tönkre tesznek ,a pszichiaterek hazudnak ne foglalkoz velük csak a pénzre mennek.

Ilyen gyogyszeretek max nagyon sulyos esetbe kell szedni mint például skrizofénia vagy ehez hasolok mikor már veszélyes az ember másokra ,neked nem kell híd el ne hallgas senkire,ne ted tönkre az életed.

Édesanyukám barátnője depresziós volt az helyet hogy segìtetek volna neki megoldani a problémáit tele tömköték gyogyszerekel az lett a vége ,hogy halucinált azt se tudta hol volt hogy nem talált haza úgy bekábitoták mire megtalálták szegény nőt már ruha se volt rajta állitolag molesztálták is ,de azt mondták a gyogyszerektől azt se tudta hol van..

Ezek után öngyilkos is lett ,semmit se használtak a gyogyszerek sőt sokal rosszabb lett tőle az álapota.

Kiváncsiságbol el mentek a kedves pszichiáter asszonyhoz hogy mengénzem ér e valamit és esetleg tényleg miatta halt meg a hölgy.Annyit tapasztaltam a doktornőröl hogy ahogy belépsz az ajton már írja fel a gyogyszert nem küld el sehova bem beszélget veled nem mond semmit csak írja fel a gyogyszert ,de még csak egy diagnozist se csinál...

Erre nem tudok mit mondani ,isten öriz hogy valaga is pszichiáter közelébe kerüljek.

2020. jún. 24. 10:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves!

Leírod milyen lett az életed kiváncsi vagyok hogy sikerült az életed.

2020. jún. 24. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!