Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg elítélendő dolog ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg elítélendő dolog ha a fiú a fiatalabb?

Figyelt kérdés
A barátom fiatalabb nálam és pár barátnőmnek ez nem nagyon tetszik. Persze nem szólnak bele, meg nem is mondták így a szemembe de látom rajtuk h ez a helyzet. Esély sem adnak maguknak h megismerjék a srácot, hogy rájöjjenek h nem olyan kis tuskó mint ahogy azt a korából hiszik. Nem kommunikálnak vele és sztem cikinek érzik h fiatalabb a barátom. Persze nem minden barátom itél el ezért csak a többség, és tényleg kevés olyan van aki megérti ezt. Látom a barátnőim arcán, meg látom h összenéznek amikor róla beszélek. Sztem nem tartanak elég komolyonak és azt hiszik h ezért van fiatalabb barátom. Nem érte miért kell elitélni ezért? Tényleg akkora vétség ez? Vagy ennyire etikátlan? A többségük még fiú kezét sem fogta soha, nem hogy barátjuk legyen és ilyenek itélnek el? És ők az én barátiam...
2009. ápr. 19. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hallgass mások véleményére,az a lényeg hogy te szereted a srácot.Aki meg elítél miatta szerintem nem is igaz barát...

Az én barátom is fiatalabb(igaz'csak'9hónappal)De egy évfolyammal lejebb jár,mint én,a kapcsolatunk elején sokan beszóltak miatta meg hogy ez úgyse fog működni.És lám már lassan 1éve együtt vagyunk.

2009. ápr. 19. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem elítélendő, ha a srác fiatalabb. Nekem is volt már fiatalabb párom, nem is egy, és nagyon jól kijöttünk egymással. Az a lényeg, hogy kettőtök közt meglegyen az összhang, a többi nem számít!
2009. ápr. 19. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj, majdhogynem divat ma fiatalabb srácot "tartani". Ismerősi körömből két példát is tudok, egyik egy 16 éves srác, másik egy 17 éves, mindkettőnek 24 éves barátnője van. Na ehhez mit szólsz? És nem is csak pár hete ... szóval élvezik mindketten (vagyis mind a négyen).
2009. ápr. 19. 17:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Sztem sincs vele semmi baj, de hogy kezeljen azt h a barátaim nem így gondolják?
2009. ápr. 19. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2009. ápr. 19. 17:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezt direkt nem írtam bele, bocsi :S
2009. ápr. 19. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
én 23 éves vagyok,a pasim meg 16 éves.Fél éve együtt vagyunk,a legnagyobb megértésben.Ő a legkomolyabb pasim.Mindenki ellenünk van,kivéve a barátaink.Itthon el sem fogadják.Valahogy nem tud érdekelni,én szeretem őt,ő meg engem,és ezért nem fogom eldobni,mert másnak szúrja a szemét,vagy talán még irigy is hogy így kijövünk,és még fel is vállaljuk egymást!Szal no para
2009. ápr. 19. 18:32
 8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem... Nekem most jelenleg most nincs barátnőm de mindig idősseb volt mint én a legidősebb másfél évvel ami ugyan nem sok... De nekem ebből hátrányom sah nem származott
2009. ápr. 19. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!