Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen lányokat néztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen lányokat néztek meg előbb?

Figyelt kérdés

a barátnőmmel sokszor "vitatkozunk" azon, hogy vajon pasiknak először a szőke vagy a barna esetleg a vörös hajú lányokon akad meg a szeme. ha mentek az utcán, és messzebbről láttok 2 lányt a szőke hájút, vagy a barna hajút nézitek meg előbb??

20/L

2011. aug. 31. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=cIpb0DYu-jY&feature=feedrec_g..

ez például szép barna haj, csak szar a videó minősége. teljesen véletlen találtam az előbb.

2011. aug. 31. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia kedves 20L

Bármilyen meglepő, de barna. Pont tegnap láttam egy GLOBY.HU reklámvideót, ahol egy villanásnyi ideig barna és szőke egymás mellett. A szőkére egyszer sem néztem, pedig vagy 2-3 szor megnéztem a videót. Egyértelmű hogy barna

22F

Amúgy neked milyen színű a hajad?

2011. aug. 31. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Mikor értitek már meg, hogy k.rvára nem érdekel minket az illető hajszíne?
2011. aug. 31. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem a hajszín a lényeg, de a szőke taszít, a barna hajért megőrülök.

Ha egy nő szép, kedves, vonzó, de szőke, nem hajtok rá.

Ha ronda, de kedves és barna hajú, egyből elkezdek fantáziálni róla.

2011. szept. 1. 03:05
 15/16 A kérdező kommentje:
nekem barna hajam van, de vannak benne szőke melírok.. szóval igazából mind2:):)
2011. szept. 4. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:

2011-08-31 21:50

Én félnék tőled.. :DD

2012. febr. 5. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!