Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom tegnap eléggé kiszívta a nyakam. Mivel lehetne minél hamarabb eltüntetni a nyomát és mennyi időbe telik?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán csinálunk ilyet, de most sikerült :D Köszönöm a segítséget!
( Most láttam amúgy volt egy hasonló kérdés, és írták az alapozót, de sajnos nekem az alapozóm sem tünteti el 100%-osan, garbót pedig már nem nagyon tudok hordani... melegem lenne... :S Milyen ötletek vannak még az eltüntetésére? :) )
2009. ápr. 19. 12:23
1/7 anonim válasza:
Jégkockát kellett volna rátenned, hogy hamarabb felszívódjon.
2/7 anonim válasza:
Esetleg egy szép tavaszi kendő/sál? Sok emberen látom, hogy bent is viselik és nem hiszem, hogy megsülnél benne, mert elég vékonyak.:)
3/7 anonim válasza:
Nekem az alapozó szokott segíteni!! De 2-3 nap és elmúlik!
4/7 anonim válasza:
Ha fogkrémet kensz rá és rajtahagyod az is halványítja :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Sálat majd beszerzek, mert sajnos nem szoktam hordani... :S:D
A fogkrém nem tudom mennyire hatásos, mert tegnap este felkentem és most szedtem le nem régen, de nem láttam halványodást :S Majd éjszakára megint felkenem, remélem hatni fog :D :)
2009. ápr. 19. 12:49
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! kipróbálom még a körömvirágkrémet meg a jegelést! aszpirin nincs itthon, nem is tudom mennyire hatna :D jók ezek a forumok... :)
2009. ápr. 19. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!