Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok valakit elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok valakit elfelejteni?

Figyelt kérdés
kb 3 éve egy se veled se nélküled kapcsolatban élek,és ebből a kapcsolatból született egy gyermekünk is!ha velem van megőrjit és nem kell,ha nincs velem nagyon hiányzik!nagyon sokat bántottuk egymást,és most ugy néz ki végleg elveszitem!és én meg ugy érzem bele őrülök ebbe!!segitsetek ha tudtok.
2009. ápr. 19. 02:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb azt döntsd el, hogy mi kell igazán neked?.. Úgy értem, hogy ő kell vagy maga a megszokott együttlét hiányzik, hogy vele voltál és jó volt és szép volt. Ha nem vagytok együtt akkor menj el valahova egy vagy több hétvégén, mulass vagy bármi ami örömöt okoz és ha találsz arra érdemeset akkor próbáld ki, hogy milyen mással?.. Ha felejteni akarsz csak mással teheted meg. Másképp csak magas szintű őnismerettel és agykontrollal. Ha tényleg ő kell akkor kaparj érte. Mást nem sokat tehetsz. Sok sikert.
2009. ápr. 19. 04:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyet értek az elsővel! Menj el szórakozni, keress más elfoglaltságot, hidd el segíteni fog! Valószínű,hogy nem ő hiányzik, csak egyszerűen nem szeretsz egyedül lenni. Koncentrálj a gyerekedre inkább! Foglalkozz vele minél többet. Hidd el, egy bajos kapcsolatnál jobb az egyedüllét is!
2009. ápr. 19. 09:20
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de sajna már ezeket megpróbáltam!próbálok olyan dolgokkal foglalkozni,amiről ugy gondolom hogy leköt,és érdekel,de a lelkesedésem csak ideig óráig tart!próbáltam másik kapcsolatba is belemenni,de nem tudtam kiverni őt a fejemből.a gyerekem mellett is ott van.igy úgy érzem nem tudom elfelejteni!
2009. ápr. 19. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, valakit elfelejteni nem is lehet. Mindenki nyomot hagy bennünk főleg akit szerettünk. Ez normális. Én is csak azt tudom mondani, hogy próbálj mással foglalkozni. Tudom, hogy könnyű mondani. :-) De majd az idő kicsit segíteni fog és meglátod találsz majd mást akit szeretni fogsz és segíteni fog elfelejteni az előzőt. :-)
2009. ápr. 19. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
tudod....6. hónapja külön vagyunk,és mindkettőnknek v olt azóta egy félresikerült kapcsolata,ami csak arra irányult sztem,hogy felejtsünk de nem ment!én dolgozok,és a munkamellett van egy hobby-m is,de semmire nem tudok koncentrtálni,semmi nem kapcsol ki,csak őket látom és őt keresem.
2009. ápr. 19. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ha viszont tényleg ennyire gázos a dolog akkor gondold át és ha arra a döntésre jutsz minden után, hogy mégis kell neked akkor küzdj érte. A másik meg, ha nem lehettek együtt akkor csak az idő segíthet. Sajnos mást most nem tudok tanácsolni. Tudom, hogy borzasztó rossz de nekem az segitett mikor összejöttem a mostani párommal, ő segitett elfeledtetni.
2009. ápr. 19. 15:21
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm e a hasznos oldal"lakóinak"a segitséget,de megoldódott!ő választott,és nem engem!de legalább felnőttek módjára,mocskolódás nélkül tudtuk lezárni,és a gyermekünk láthatását megbeszélni!:(((
2009. ápr. 19. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!