Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Jó fiú"-ként esélyem sincs a szép lányoknál?
18 éves srác vagyok, és kicsit félénk, de jó humorú, teljesn normális kinézetű (nem pattanásos nagyfogú elhízott stb) nem vagyok igénytelen, bár a divatot annyira nem követem. Azt figyeltem meg, hogy minden nőnek bejönnek a balhés alakok, akik szeretik ha valakivel kötözködhetnek. Ezeket én marhára utálom, nem is tudnék ilyen lenni, én inkább kedves és megértő vagyok, és az ilyen embereket is szeretem.
És a gond: a szép lányok nem is vesznek észre, és mindig valahogy lekoptatnak. Akik nem szépek, meg folyton a nyomomban vannak :/ és folyton félreértik a jelzéseim.
Szeretnék találni egy szép, kedves barátnőt, de nem tudom mit csináljak, én kezdeményezek.. Változzak meg? Keressek tovább? Vagy mit?? Tényleg ennyire taszító, ha valaki jó fiú?
tehát ..nem az a baj h "jófiú" vagy ..hanem h nyámnyila...
az én barátom is "jófiú" igaz régen nem volt az de én is utálom ha vki agresszív és beszólogatós ezért próbáltam ugymond "lenevelni"...de mellé jófej,okos,lehet vele dumálni és jól is néz ki
ennyi
Egy nő legyen kedves, egy nő legyen durva,
A konyhában egy tündér, az ágyban meg egy kurv@
Ez mindent elárul :)
A nők szerelmi élete egy sakktáblához hasonlít.
Mindegyik a fehér királyt várja, de sokszor csak a sötét paraszt jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!