Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha tnapelőtt lefeküdtem egy emberrel és nem védekeztünk, de nem élvezett belém és az elősperma sem ment belém mert leszoptam előtte és éreztem, akkor lehetek terhes? Amúgy ma kell megjönnie.
Figyelt kérdés
amúgy hogy van ez csajok... menstruáció előtt és után nem lehetünk terhesek... jóltudom ?2011. aug. 29. 15:03
11/13 anonim válasza:
Ha menstruáció előtt és után nem lehetne teherbe esni, akkor ugye menstruáció alatt kellene - de mivel a nők többsége menstruáció alatt nem szexel, így nem lennénk 7milliárdan a bolygón - köztük te sem, valljuk be, nem volna nagy kár... :D :D :D
12/13 anonim válasza:
lány az anyukájának :
-anya hol jön ki a baba?
- ott ahol a fiú berakta !
- de ugye a fogamat nem rúgja ki ???
kb ilyen szinten van a kérdező xD
13/13 anonim válasza:
"..[.."lefeküdtem egy emberrel "
Miért, te állat vagy, vagy UFO?.."].."
|:)
|:))
|:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!