Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Tetszik egy kicsit bátortalan srác (ő maga mondta, hogy bátortalan). Múlt héten együtt nyaraltunk, kb össze is jöttünk és számot is cseréltünk. De nem hív fel, hanem ezen a héten mindig csak facebookon írt rám, ott pedig nem tudunk olyan jókat beszélgetni, mert én személytelennek is érzem, meghát nem is ülhet mindig az ember a gép előtt, az viszont furán veszi ki magát, ha egy óra után "lerázom"...
Nem szeretek igazán taktikázni, de arra gondoltam, hogy most pár napig nem megyek fel facebookra és akkor ha hiányzom neki hátha sms-t ír, vagy felhív (vagy randizunk, bár ebben még szinte nem is reménykedem)...
Szerintetek jó ötlet, vagy hülyeség?
azért gondolom, hogy nem fogja azt hinni, hogy le akarom rázni, mert végülis a facebookos dolgot is kicsit én kezdeményeztem, mondjuk nem cseten, hanem üzenetben (megkérdeztem, hogy jön-e egy buliba, ahova tudtam, hogy meghívták). Onnantól kezdve már ő írt rám...
Mivel nekem suli lesz már és ezt mondtam, ezért amúgy is csak keveset tudnék fenn lenni...
hagyd a fenébe, nem ilyenre van szükséged valószinüleg, vagy ha mégis akor nem kérdezted volna ezt...nem fog megváltozni
amugy miylen gyakran találkoztok?
én például utálok telefonálni. ha valaki felhív, minél hamarabb lerázom.
lehet ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!