Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srác, akivel randiztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác, akivel randiztam, kísértetiesen hasonlít egy nagy kedvencemre. Ti hogy élnétek meg ezt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem túlzok, most hasonlítottam össze a képeiket, a hasonlóság akkora, hogy majdnem hogy egypetéjű ikreknek elmehetnének... Mikor beszélgettünk, rázott a hideg, ugyanaz a ravasz, macskaszemes pillantás, mint a kedvenc együttesem énekesénél. De a belső nem fogott meg, szóval gyorsan pontot tettem a dolog végére, de még mindig az egész hatása alatt állok. Ilyen véletlen nincs, és hogy pont velem akart volna lenni, már 3 éve nem randiztam...
2011. aug. 28. 22:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Meg sztem kicsit bajos lenne az igazival randizni :). Meg ő válogathat is a bombacsajok közt. Jó, én sem vagyok ronda, de akkor is. Kül volt egy mániám: megtanulok profiul dobolni, és arra gondoltam, hogy ezzel kísérelnék meg utat törni hozzá. Dobolni dobolok, meg vannak még csodák, de annyira nem hiszek bennük :P
2011. aug. 28. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Jaj, hát ha tényleg tetszik, akkor próbáld meg. Zenész, akkor járj koncertjeire, utána várd meg, szólítsd meg, csak találj ki a sablonszövegen kívül (szeretem a zenédet, jó hangod van, stb) valami mást is, valami vicceset és eredetit. És ne gondold, hogy a hírességek csak topmodellekkel járnak.
2011. aug. 28. 23:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Te kivel randiztál amugy, ha szabad tudni? :)
2011. aug. 28. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Gigi D'Agostino

nem fikázni! :)

2011. aug. 28. 23:36
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem fikázlak :). Milyen volt amugy az érzés, hogy a kedvenceddel randizhattál? És volt több randi is? Bocsi a kíváncsiskodásért.

Amugy azon vagyok, hogy profiszintre hozzam fel a dobolásomat, nagyon meg is szerettem, élvezem, az pedig csak hab lenne a tortán, ha elvinne a kedvenceimhez, példaképeimhez.

2011. aug. 28. 23:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Találkoztunk néhányszor, de nem lett semmi komoly. Fantasztikus érzés volt megismerni, teljesen más ember, mint amilyennek képzeltem. Akkor viszont még még fiatal voltam (5 évvel ezelőtt), tele voltam félelemmel, hogy nem leszek elég jó neki, hogy túl nagy köztünk a távolság, hogy esetleg csak a szexre hajt, stb... Ma már sokkal okosabban állnék hozzá a dolgokhoz. Na mindegy.

A dobolás jó dolog, például egy zenészt ezzel biztos "lázbahozol", ha megemlíted, akkor már el is indult köztetek a beszélgetés. Lényeg, hogy ne éreztesd, hogy odavagy érte, mert az ilyen "sztároknak" nagyon fontos, hogy ne azért rajongjanak a nők, amit csinálnak, hanem az embert, a férfit akarják megismerni és megszeretni bennük. És nagyon fontos az is, hogyd ne dobd hanyatt magad azonnal- a legtöbb lány felkínálkozik nekik, ezért számukra sokkal érdekesebb olyasvalaki, akinek udvarolni kell, tudod, a vadászösztön.. :)

2011. aug. 28. 23:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Engem pont a személyisége ragadott meg. Meg soha nem is voltam az a fanatikus rajongó, aki sikítva rohanna a kedvencéhez, ha meglátná az utcán. Inkább manipulátornak nevezném magam-szóval ha szeretnék valamit elérni, akkor megpróbálok utat építeni hozzá-erre lett volna jó a dob. Csak időközben letettem erről a szándékomról (hogy miatta tanuljak zenélni), viszont épp ogy beleszerettem a dobolásba. Végülis már 23 vagyok, kinőttem(?) az ilyen álmodozásokból. De most ahogy írogattál, megint kedvet kaptam a dologhoz. De nem élem magam bele, a zenélést magam miatt csinálom továbbra is. Aztán lesz, ahogy lesz. Mindenesetre már lenne egy együttestag,a tesóm is zenél (cselló).
2011. aug. 29. 00:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Kinőttél, az jó. Én 25 voltam, amikor Gigivel megismerkedtem :)

Ne hagyd abba az álmodozást soha, akkor besavanyodsz. Lehetsz egyszerre gyakorlatias és álmodozó, a kettő nem zárja ki egymást. Persze előfordulhat, hogy valóra váltod egy álmodat, de akkor rájössz, hogy ez mégsem olyan jó, mint ahogyan elképzelted, de még mindig inkább ez, mint utólag azon agyalni évekig, hogy sikerülhetett volna, ha bátrabb/kitartóbb vagy. A mai napig eszembe jut néha, hogy hülye voltam akkor, főleg mert a sors úgy hozta, hogy már külföldön élek, alig 100 km-re Tőle...

2011. aug. 29. 00:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Rám is nagy hatással lenne azt hiszem. Volt hogy egy kedvencemhez hasonló fiú ment el mellettem az utcán és úgy vert a szívem utána. Nálam biztos előny lenne de nem lenne túl szerencsés ha mindig hozzá hasonlítgatnám. Hosszútávon nem biztos hogy egészséges. De nem vagyok ilyen helyzetben szóval nem tudom.
2011. aug. 29. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!