Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai? 12 évesen smároltam előszőr.
17:00
nemérdekel hogy 15nek nézel ki, attól még NEM ANNYI VAGY
te egy rib_nc vagy és kész :O 11évesen egy buliban üvegeztek és smároltál egy csávóval meg hű nyilvánosan smárolotk debüszke vagymagadra. a csók 2 emberre tartozik nem a világra kicsiszivem..
rohadtul fel kéne nőnöd, nagyon nagynak hiszed magad, azt közben egy lepkefing közelébe nemérsz :D
ennyi szentfazekat. Nézzük én kb 6 évesen smároltam először. És igenis 13 évesen csajoztam és én is tapiztam a barátnőmet és ő is engem. Mégis felelősségteljes ember lettem aki sokakkal ellentétben nem csalja meg a barátnőit, nem váltogatom őket. Tök normális, hogy ezt csináljátok. Ezekkel a képmutatókkal meg ne törődj
20/f
Nem, nem korai szerintem...
Azt nem vágom, hogy ha egy 18 éves feltesz egy kérdést, hogy "Hány éves korotokban csókolóztatok először?", aztán odaírja, hogy ő 12 éves korában, akkor senki nem kezdi el, hogy szűzkur.va. De ha az illető 13 éves, akkor itt szívjátok a vérét.
Nem egy ilyen eset van.
19:14
Azért, mert a mai 10-16 évesek nagy része sokkal éretlenebb a koránál.
#14, ez teljesen jogos, én is csak tátott szájjal pislogok a bárminemű logikától mentes jelenségen, érthetetlen.
Kérdező, nem tudom, mennyire aktuális még a topic, de én amondó vagyok, hogy ha ennél nem mentetek tovább, akkor nincs gáz, belefért még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!