Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még a Földön olyan férfi akinek nem a szex körül forog minden gondolata?
Nekem szokott máson (is) járni az eszem! Pedig inkább lányok társaságát keresem (barátkozás céljából is) Mégis még tőlük is megszoktam kapni, ha nem esnek le dolgok (szexuális célzatúak) azonnal, hogy prűd vagyok, meg aszexuális, meg amikor kikérik egy a véleményem valakiről és közlöm, hogy mint nő nem néztem meg, akkor meg rögtön homo vagy aszexuális vagyok... ennyit erről..
17/F
nem tudom mit kell a női mellek körül ennyit cirkuszolni, azért akkorák, hogy az utódokat etetni tudják.
Ennyi erővel a férfiaknak is lehetne xD
Vagy talán azért szeretik nézegetni, mert fel éled bennük az ösztön az utód "készítésre", és minél nagyobb egy mell, annál jobban érzik ezt a hajlamot, és a valóságban, meg így jelenik meg ez az elemi ösztön, érdekes, nem ?
Pár éve még ilyen voltam, hittem, hogy van olyan lány, akit nem csak a szexualitás miatt szerethetek, kívánhatok, hanem az egész lénye, személyisége miatt...
...de mára már teljesen kiábrándultam ebből a tévképzetből és csak arra hajtok, hogy legyen valami jó nő, akivel szexelhetek, csókolózhatok. Szóval már én is a testiségre hajtok.
Egy érdekes történet:
Fősulis voltam és volt egy lány barátom. Tényleg csak barátok voltunk. Egyszer sokat ittunk és én viccből megfogtam a seggét. Örült neki nagyon azt mondta még soha nem fogta meg neki egy fiú se a seggét.
Én azt mondom örülj neki hogy megnéznek. Ha nem néznének meg az lenne a baj . És az nagyobb baj lenne. És igen azért férfi a férfi. Vizuális ingerek izgatják fel. Téged más. Ezért nem értheted meg a férfiakat. Igen még 65 évesen is megnéznek egy 14 éves lányt is. Ösztön. És nem tehetnek róla. Te sem tehetsz róla, hogy sötétben kiágul a pupillád. Ez olyan viselkedés amit nem tudsz befolyásolni. Ezt ahhoz lehet hasonlítani - csak hogy megértsd- mintha éhes lennél és meglátnál valami finom kaját. Odanéznél csorogna nyálad.
Szóval ne ítéld el ezért a férfiakat! Örülj neki, hogy megnéznek! Sok 30-as nő meg már azért panaszkodik hogy nem nézik meg. Ja és a másik a lányok is megnézik a jó pasikat. Még akkor is ha a barátjukkal vannak. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!