Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hétig tart a menzeszem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hétig tart a menzeszem. Hogy élné meg ezt a kedvesem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :) Tudom, hogy nem megfelelő a kategória, de a problémám ide is szól, ezért inkább ide írtam.

Az a problémám, hogy a menzeszem 2 hétig tart. nem mindig, van, hogy kevesebb, de 1 hét minimum. Volt, hogy már 2 héten is túlnyúlt. Ráadásul nagyon erős, sűrű, félóránként kell betétet cserélnem, mert egyszerűen fél óra alatt úgy megtelik, hogy ha nem sietek, szanaszét ázok. A suli meg egyenesen kínszenvedés.. Minden szünetben fejvesztve rohanok a vécére, és éjszakai betétet használok folyton. Egyszer kipróbáltam a tampont, egy napig tampont használtam, és azzal sokkal jobb volt, bár az időtartamot nem változtatta, de azért a folydogálás sokkal könnyebb volt. De azt anyukám nem engedi használni, ilyeneket mond, hogy r*bancoknak való... mikor szerintem nem. Voltam a bajommal orvosnál (mert hát ez mindig így volt), de csak legyintenek, hihetetlen :/ egyszer kaptam gyógyszert, hogy szedjem hónapokig, de sajnos nem tudott hatni.

Ebből gyökerezik a másik baj, hogy mi lesz, ha majd együtt lakom a barátommal? nem tervezzük még, vagy ilyesmi, csak néha ábrándozok róla:) majd ő is elnézi, hogy éjjel óránként megyek wc-re?

Főleg az lesz majd a baj, hogy 2 hétig nem szeretkezünk. És majd félnem kell, hogy elázok ott is az ágyban éjjel? Mert ígyis duplán teszek be éjszakait alvásidőre, és mégse... mi lesz, ha majd együttélek vele?:/

A fiúk hogy állnának a dologhoz?

16/L

köszi ha valaki elolvasta!:(

2011. aug. 27. 10:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

igen, igazatok van!:( jaj nee ne idiótázzátok, légyszi. bár igazatok van a tamponos dologban:/ most éppen megvan ez a csodálatos menstruáció, jövő héten kell elmúlnia. Mindenképp felkeresek majd egy nőgyógyászt, lehetőleg nem megint ezt a marhát... :D :/

köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 27. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!