Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyakorikérdések.hu-n a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorikérdések.hu-n a homárok (homokosok) miért a heteroktól kérdezik azt, hogy hogy hódítsanak meg egy fiút?

Figyelt kérdés
Ha pedig nem a heteroknak szól a kérdés akkor miért nem csinálnak egy külön kis "melegedős" részt ahol egymástól tudnak kérdezni és aki nem kíváncsi rájuk az nem olvassa el a kérdéseiket. Mert engem kifejezetten zavarnak a kérdéseik...bocsi a hülye kérdésért, de kíváncsi lennék arra hogy ti ezt hogy gondoljátok mert engem kifejezetten zavarnak az ilyen kérdések és ha írok jelentenek máskülönben pedig rám kényszerítik hogy olvassam a gusztustalanságaikat...
2011. aug. 26. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én meleg vagyok és szerintem sem lenne rossz egy "melegedős" kategória.

Viszont a legtöbb meleg kérdésből már az elején kiderül, hogy a homoszexualitásra vonatkozik, tehát akik ezt gusztustalannak tartják, azoknak nem kell ezekre kattintaniuk, gyűlölködéseket írni pedig pláne nem kellene (tisztelet a kivitélnek, mert vannak néhányan, akik kulturáltan meg tudják fogalmazni véleményüket a témával kapcsolatban). Amúgy nemcsak olyan meleg kérdések vannak, amelyek arra vonatkoznak, hogy "hogy hódítsak meg egy fiút", hanem olyanok is, amelyekre heteroktól is választ vár a kérdező (pl. "Elmondjam-e otthon..."). Olyan kérdést pedig még nem olvastam itt, amit a 19:34-es hozzászóló írt, hogy "hogyan csábítanának el egy hetero férfit".

24/F

2011. aug. 26. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is meleg vagyok, és tényleg jó lenne, bár igazából az ilyennek ott van a pride (pont) hu fóruma. De a legtöbb kérdés amit melegek/leszbik írnak ki azok úgy is kezdik, hogy "Meleg srácok!" "Leszbi csajok!", ergo ha nem vagy egyik se akkor nem kell rá válaszolni (hacsak nem tudsz rá érdemleges választ adni).

22/F

2011. aug. 26. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is kéne egy külön meleg fórum. De olyan, ami csak a részükre létrehozott munkatábor területén érhető el :)
2012. ápr. 5. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!