Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körömrágásról hogyan szokhatnék le 22 évesen?
Figyelt kérdés
Ugyanis tudvalevö, hogy többek közt emiatt sem kellek egy nönek sem!2011. aug. 26. 12:49
11/26 A kérdező kommentje:
3 napos nyaralás alatt nött egy kicsit, de ......nem sikerült megtartani.
2011. aug. 26. 12:54
12/26 anonim válasza:
hát, régebben én a bőrt rágtam a körmöm körül, az sokkal rosszabb :3 és tényleg csak akaraterővel lehet, erre nincs tapasz mint a cigire...
13/26 anonim válasza:
egyébként tényleg lehet gyógyszertárba is kapni vmi cuccot amivel ha bekened nem fogod rágni mert undorodsz majd tőle... keress rá a neten. régen én is folyton rágtam a körmöm ezért folyamatosan körömlakkoztam és kb félév alatt sikerült leszokni teljesen, bár én csaj vagyok... :)
14/26 A kérdező kommentje:
johogy lelki okai vannak, hisz a családomban másbol sem állnak a beszélgetések, mint:
leszolás
kioktatás
számonkérés
szidás
követelözés
2011. aug. 26. 12:56
15/26 anonim válasza:
akkor bizony ezt fel kellene dolgoznod! a csaladodat nem te valasztod, oket kapod az elettol. olyanok, amilyenek. ha nem erzed jol magad veluk, el lehet koltozni otthonrol, es leszarni a fejuket magasrol!
16/26 A kérdező kommentje:
persze, csak mivel semmilyen pozitiv dolgot nem örököltem tölük, ezért mégis hogy álljak a saját lábamra?
2011. aug. 26. 13:09
17/26 anonim válasza:
hasonlo cipoben jartam en is. a gimiben elhataroztam, hogy en innen kitorok, ha beledoglok, akkor is. egyetemre mentem, osztondijbol fizetem a kolit, a kajamat, mellette dolgozok. mindent csak akarni kell. nem foghatsz mindent a csaladodra eleted vegeig.
18/26 anonim válasza:
1.veszel egy boxzsákot-azonnali feszlevezetés
2.bekened a körmeidet valami illatos cuccal,az íze viszont legyen szörnyű-vannak különböző kézfertőtlenítők-használj mondjuk olyat,annak az "íze" szar és sokáig a kezeden marad
19/26 anonim válasza:
12:55
ezt a kenyegetős szart én is próbáltam, de csak addig működött, ameddig arcvakarás közbe bele nem dörzsöltem a szemembe, szóval akadjatok már le erről a témáról, amúgy se értem h mi a f@szért kell 500 leírni
20/26 A kérdező kommentje:
ja, meg ha megujjazol egy lányt olyan körmökkel, hogy még rajta van ez az anyag...
2011. aug. 26. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!