Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12cm pénisz méret az kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12cm pénisz méret az kicsi nagyon? és miért? 21F

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 00:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem se nagyobb, és még egy lány se panaszkodott miatta. Ha tudod használni akkor nem gáz.
2011. aug. 26. 11:37
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Én is ezt mondom, hátrány mert, intenzívebben kell csinálni és ügyesebben mint egy 16-18 centissel, de lehet vele mit csinálni! Lehet hogy egy olyan nő akinek volt már dolga 12 centissel, de az a valaki holt béna volt, és némely nőkben ezért lehet benne, az hogy nagyon kicsi a 12 centis, egyébként a vastagság talán még fontosabb is mint a hossz, csak akinek hosszabb, annak általában vastagabb is, persze ez a nőknél is változó, valakinek szélesebb/hosszabb, valakinek meg kifejezetten szűk és kicsi. Egyébként lehet nyújtani a péniszt, én is sok olyat olvastam, meg halottam, hogy kamu, de úgy álltam hozzá hogy végül is semmi veszteni valóm nem lehet ha megpróbálom, és láss csodát már egy másfél-két centivel hosszabb lett és picit vastagabb is.
2011. aug. 26. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Mivel a pénisz is egy szerve, vannak benne izmok, stb. ezért egyértelműen lehet fejleszteni. Csak (más szervekkel ellentétben) itt az impotenciával is játszol, ha sokat nyújtogatod. Akkor már inkább egy 12 centis, ami áll, mint 25 centis, ami nem...
2011. aug. 26. 19:49
 14/15 anonim válasza:
36%

Nekem 17,5cm hosszú.

Ha nagyon kicsi akkor orvosi segítséget kellene kérned, mert ekkorával maximum a keleti csajoknál lenne esélyed, az ittenieknél nem nagyon.

2013. szept. 2. 23:46
 15/15 anonim válasza:
nekem 15 cm 17/F
2018. ápr. 14. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!