Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy fiú elbőgi magát? De jó okkal?
Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt esett meg velem, amikor az egyik havernál voltam valami cuccért. Közös barátunk nemrég halt meg, 4 hónapja ráadásul külföldön volt épp, onnan jött a hír. Még most is nagyon hiányzik. Gyerekkorunk óta barátok voltunk. Haveromnál megláttam a képét, a falon van kitéve, és hát előjöttek az emlékek. Kicsit gáznak éreztem magam miatta, hogy nem tudok uralkodni magamon, ráadásul a heverom bejött a szobába akkor, és észrevette. Rendes volt, azt mondta vele is előfordul néha ez, mikor egyedül van, sokszor eszébe jut neki is a közös haver meg a közös hülyeségeink.
Én mindig azt mondtam, hogy egy férfi csak halálesetekkor sír, amúgy nem (tehát ebből kifolyólag nem gáz), sőt sokszor mondogattam mindenkinek, hogy ha előttem sírna a barátom valami hülyeség miatt, tuti kiábrándulnék belőle. Hát, mikor szakítani akartam, akkor elsírta magát, és teljesen máshogy álltam hozzá, mint ahogy gondoltam. Szóval nem, nem gáz, és szerintem kivételes esetekben csajok miatt sem gáz. Részvétem.
2011. aug. 25. 23:12
12/21 anonim válasza:
Ez a mai társadalom, hogy férfinek nevelik a férfit annyira gáz. Mintha csak beállna egy zombisorba. Egy férfi felvállalja büszkén azt, ha könny szökik a szemébe. Bárki bármit mond, ez akkor is így van. Nem nálam az igazság. Hanem ez az igazság. Attól férfi egy férfi, hogy vállalja a saját érzelmeit. Nem egy kib*szott robot, hanem egyéniség.
2011. aug. 25. 23:24
13/21 anonim válasza:
Én lány vagyok, és díjazom, ha egy fiú/férfi mer sírni. Nem azt mondom, hogy úton útfélen bőgje el agát, de merje kimutatni, ha fáj neki valami. Részvétem...
2011. aug. 25. 23:32
14/21 anonim válasza:
Primitív dolog lenne szégyellni, hogy vannak érzelmeid.
2011. aug. 25. 23:41
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Védőnőnek tanulok. Tanultuk, hogy többek között ennek is köze van a férfiak (korai) halálozásához, hogy már 2 éves kisfiú ha elesik, mit mond neki az anyukája? "Ne sírjál, hisz te már nagy fiú vagy?" Később pedig, hogy mit szólnak majd a lányok, ha meglátják, hogy sírsz? Kinevetnek.
Ezzel akaratlanul is megtanítja a szülő a gyerekével, hogy folytsa magába az érzelmeit és később csak egyre jobban fog gyűlni. Emiatt stresszes lesz stb stb...
Szóval ez nem az a kategória ami gáz!
Részvétem :(
20/L
2011. aug. 26. 00:37
16/21 anonim válasza:
Még valami: Középiskolás osztályfőnököm (28 éves férfi) sírta el magát a ballagási búcsúbeszédekor. Senki nem tartotta cikinek a 33 ember közül, vele együtt sírtunk.
2011. aug. 26. 00:44
17/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Nekem is nm rég halt meg a legjobb barátom, rákban. Napokig nem jöttem ki a szobámból, mert szinte a kezeim között halt meg. 5 éves korunk óta a legjobb barátok voltunk, még most is elszomorodom, ha rá gondolok.
Kitartást és részvétem.
22/F
2011. aug. 26. 12:38
18/21 anonim válasza:
Nemgáz, vanank érzéseid! Én kifejezetten szeretem ha egy fiú olykor tud sírni...:)
2011. aug. 27. 00:33
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, rendesek vagytok nagyon... Igen, sajnos hogy ez a társadalom ugy neveli a férfiakat, hogy robbanjanak szét belülről, akkor is kívül maradjanak kőkemények..
2011. aug. 27. 00:35
20/21 anonim válasza:
persze, hogy nem! lehet mindenhol azt osszák hogy egy igazi férfi nem sír meg ilyenek, de mindenkinek vannak érzelmei és és ilyen esetben ez természetes. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!