Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi teszt hazudhatna?
Figyelt kérdés
4 terhességi tesz hazudhatna? pont most van 3 hónapja h abba hagytam a gyógyszer szedést eddig 2x pontosan megjött de most valahogyan nem akar :S a barátom 1x betette gumi nélkül előtte megmosta meg minden és tényleg talán 20 másodpercet lehetett bent.Orvoshoz a héten már nem akarok elmenni. de a tesztek ennyire hazudhatnának?2011. aug. 25. 09:22
1/13 anonim válasza:
Nem, 1 teszt még lehet téves, talán 2 is, de 4...
2/13 anonim válasza:
Előfordulhat hogy nem mutatják ki azonnal a terhességet, főleg a kezdeti időben mutathatnak más eredményt. De ha tényleg az vagy idővel ki fogják mutatni.
Bár az is előfordulhat hogy tényleg nem vagy az. Szerintem csak késik. Ne aggódj emiatt.
3/13 napietus válasza:
pozitív vagy negatív lett a teszt? mert hamis negatív gyakran van (a teszt a beágyazódás után 3-4 nappal mutat biztosat, hangsúlyozom, a beágyazódás, nem az aktus után).
a hamis pozitív viszont nagyon ritka, ha 2 csík jelenik meg, ott jelen van a hcg, ami terhességkor termelődik.
egyébként minek hagytad abba a gyógyszert, ha a gumit meg nem használjátok tisztességesen?
4/13 A kérdező kommentje:
ez a dolog ami guminékül volt ugy kb. 3hete volt meggondolatlanok voltunk:S:S azért hagytam abba mert elkezdtem hízni és most megint elakarom kezdeni szedni ugy h sportolok mellette.
2011. aug. 25. 09:34
5/13 A kérdező kommentje:
ja és persze a tesztek negatívak lettek.
2011. aug. 25. 09:35
6/13 napietus válasza:
akkor már kimutatná, ha terhes lennél. egyébként javaslom, közöld az orvosoddal, hogy ettől a gyógyszertől híztál, írjon másikat, attól lehet, hogy nem hízol egy dekát sem (van, hogy nem is maga a hormon, hanem a bizonyos gyógyszerekben található segédanyagok, állományjavítók, színezékek stb. okozzák a kellemetlen tüneteket.)
7/13 A kérdező kommentje:
De akkor is nagyon félek:S:S
2011. aug. 25. 09:47
8/13 napietus válasza:
és erre most mit mindjunk? ennyit tehetsz, hogy félsz :) majd ha megjön, megnyugszol. mikor kéne megjönnie?
9/13 A kérdező kommentje:
már 1 hete késik:S:S
2011. aug. 25. 10:02
10/13 napietus válasza:
akkor pedig fordulj orvoshoz. ezek szerint terhes nm vagy, mégis késik 1 hete, ennek oka van. ne halogasd, csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!