Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a menstruációt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a menstruációt örökre megszüntetni? Hol csinálnak ilyet? Fiatal vagyok, vagyis messze a változó kortól. Hol csinálnak meg ilyen műtétet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

petevezeték elkötés... de csak x kor felett vagy 3 gyerek után csinálják meg a dokik...

ami nem is baj, mert később nagyon, nagyon bánnád, egy fiatalkori hülyeség miatt nem lehetne gyereked

egyébként van egy normális megoldás, a fogamzásgátló injekció...3 havonta kell beadatni és végül teljesen megszűnik a menses, természetesen, ha abbahagyod az injekciókat, visszaáll(jobb esetben)

2011. aug. 24. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:
15%
A puncikoboldnak sütni kell szilvás buktát, mert azt szereti!
2011. aug. 24. 23:11
 13/17 anonim ***** válasza:
logikus kérdés, kár hogy megoldás nincs, úgyértem normális megoldás, ami kevésbé rosz mint maga a menses...
2011. aug. 24. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:

22:43: A petevezeték elkötésétől nem szűnik meg a menzesz!!!!!!!!!

Akkor szűnne meg, ha kivetetnéd a méhed. De azt nem lehet.

Max az az injekció jöhet szóba, amit már írtak előttem, de az elég lutri. Nekem két doki mondta, hogy az ellenségének se adná be. Rengeteg mellékhatása lehet. Többek között az is, hogy a vérzéskimaradás helyett összevissza fogsz vérezni.

Inkább örülj neki, hogy egészséges vagy, és barátkozz meg a gondolattal, hogy a női lét bizony ezzel jár.

2011. aug. 25. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez minden nonek/lanynak ugyan olyan elviselhetetlen...en egyszer se gondolkoztam ilyenen, mondjuk nekem nincsennek sulyos tuneteim amikor megjon..en azt hallottam hogy a fogamzasgatloval lehet a fajdalmaidon csillapitani es meg be is all tole..viszont en nem biztos hogy mergeznem magamat feleslegesen+hormonproblemakhoz is vezethet..

Amugy szerintem mindenki kibir max 1het szenvedest minden honapba:)

16L

2012. szept. 12. 23:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
már bocs de ki a fxxt erdekel ha nem lehetne gyerekem, mikozben olyan erosek is lehetnek a gorcsok hogy az ember ELAJUL? nekem ilyen, es en tortenetesen a lelkemet is eladnam azert hogy ne legyen menstruaciom, nemhogy a kepesseget a kolkedzesre :D rohadtul nem szempont, legalabbis nalam
2014. febr. 2. 21:48
 17/17 anonim válasza:
100%

Sok idióta, nem értheti meg a gondodat. :-( Lehet, hogy ők elfogadták, lehet, hogy nekik jó a saját állapotuk, de nem tudhatják, hogy Te hogyan érzel. Valaki írta h "a női lét ezzel jár". Kezdjük ott, hogy nem te akartál lánynak születni (még ha egyébként jól is érzed magad lányként). Valaki el tudja fogadni, valaki nem, valaki nem is akarja.

Őszintén sajnálom, hogy nem tudom neked megadni a választ a kérdésedre. Épp azért kattintottam az oldaladra, mert én is válaszokat kerestem, de csak sok utálkozó, önmagával elégedett embert találtam, akik megoldás helyett még téged ítélnek el. Nem mindenkinek kötelessége mentruálgatni és ezzel az idegesítő dologgal együtt élni. Én igazából azt sem pontosan értem, miért nem tehetek azt a testemmel, amit akarok? Én is gondoltam rá, hogy orvossal ki lehetne vetetni... szerintem van olyan orvos amelyik megcsinálná pénzért, bár valószínűleg feketén.

Ja és a kedves utálkozóknak üzenem, hogy az ÉN testem, az ÉN döntésem, jó volna ha nem ugatnának bele hülyeségeket. Biztos nem azért írta ki a kérdező mert szeretett volna egy jót röhögni a szellemes válaszaitokon, hanem mert szerette volna jobá tenni a saját életét.

Senkinek nem kötelessége ezt csinálni! Valakit nem különösebben érdekelnek a mellékhatások vagy hogy lehet-e gyereke. Csak szabaduljon végre! Valaki úgy fogja fel, hogy mikor vérzik mindig 1-1 héttel rövidül az élete és az idő a semmire megy el, pl. ha fel sem tud kelni az ágyból, akadályozza az életét, a munkályát, a társasági életét. Minden egyes alkalommal úgy érzem, hogy legközelebb én vágom ki magamnak egy konyhakéssel ha nem történik valami változás.

Valaki képtelen megérteni, hogy valaki így érez a menstruáció iránt. Nem hibáztatom őket, de fogadják el, hogy az éremnek 2 oldala van, és valaki mást gondol erről a témáról.

2016. júl. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!