Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelöl be az iwiwen egy olyan lány akivel még az életben nem beszéltem öt percet? Ténylag csak elvétve találkozunk és mindössze egy köszönés .
Ismerjük egymást(csak tudja ki vagyok).
Meg szép lány is de én nem adtam jelét annak,hogy tetszene és nem is adhattam,mert nem szoktunk találkozni.
Csak nem akar valamit?
Írnom kellene neki?
Ez egy lépés részéről felém?
Sose jártunk össze.
Hááát ha vki bejelöl wiw-en szerintem az nem jelent semmit.
A legtöbb ember csak arra hajt h sok ismerőse legyen , és mindenkit bejelöl, akivel egy suliba jár, akkor is ha még soha nem köszöntek egymásnak... :/
Én olyat is bejelölök aki az ország másik felében lakik és akkor látom először képen :D Persze csak ha tetszik...
Ha bejön neked akkor jelöld vissza és ha látod az msnjét vedd fel ha nem akkor írj neki valamit. Ha nem jön be akkor igazold vissza és ne foglalkozz vele, vagy utasítsd el bár az elég gáz dolog ha köszöntök is egymásnak.
Lehet csak kidobott neki véletlenül és gondolta akkor már bejelöl.
Szerintem nem az az ismerősgyűjtő. Nincs 100 ismerőse.
Gőzöm sincs miért lennék neki "nem közömbös" .Olyan ritkán látjuk egymást,hogy még csak meg sem tetszhetek neki.
Visszajelöltem.Ez már múlt héten volt.
Írnom akkor kellett volna,nem? Most már fúrcsán jönne ki.igaz? Kérdezzem meg tőle miért jelölt be? ugyan
Elutasítani ugyebár már nem tudom.
Ismerem a szüleit,a testvéreit is,azt is tudom hol lakik.
>Lehet csak kidobott neki véletlenül és gondolta akkor már bejelöl< erre már énis gondoltam.
Vagy csak nézegette az adatlapom és nem is akart bejelölni csak véletlenül megnyomta.
Mennyien írják az msn-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!