Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jelöl be az iwiwen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelöl be az iwiwen egy olyan lány akivel még az életben nem beszéltem öt percet? Ténylag csak elvétve találkozunk és mindössze egy köszönés .

Figyelt kérdés

Ismerjük egymást(csak tudja ki vagyok).

Meg szép lány is de én nem adtam jelét annak,hogy tetszene és nem is adhattam,mert nem szoktunk találkozni.

Csak nem akar valamit?

Írnom kellene neki?

Ez egy lépés részéről felém?

Sose jártunk össze.

2009. ápr. 16. 21:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, hogy több ismerőse legyen? Gyűjti őket? :D
2009. ápr. 16. 21:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez egy lépés részéről. Visszajelölted? Ha igen, lehet majd felvesz msnre, vagy lehet azt várja, hogy te lépj majd. Ha tetszik a lány, és neki se vagy közömbös (úgy látszik) akkor sok sikert :)
2009. ápr. 16. 21:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jöttem össze a barátommal, néha láttuk egymást a városban, buszmegállóban, itt-ott, és nem bírtam tovább... Léptem ;) :P
2009. ápr. 16. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen ez alapján bejelölt, hogy van ennyi "ismerettség" de, ha már bejelölt lehet, hogy lép tovább is.. :)
2009. ápr. 16. 21:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tetszik a lány és érdeklődsz felé, akkor mindenképpen jelöld vissza, sőt még írhatsz is egy pár sort, hogy mire vélheted a közeledést. Írhatsz neki ünnepekkor, illetve felköszöntheted. Lehet csak ismerősöket gyűjt, de lehet tetszel neki! És ha neked sem közömbös, akkor miért ne? Megismeritek egymást, aztán lesz ami lesz! De ha nem érdekel max igazold vissza és ennyi.
2009. ápr. 16. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
szard le, ne fogadd el vagy őt kérdezd
2009. ápr. 16. 22:00
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Hááát ha vki bejelöl wiw-en szerintem az nem jelent semmit.

A legtöbb ember csak arra hajt h sok ismerőse legyen , és mindenkit bejelöl, akivel egy suliba jár, akkor is ha még soha nem köszöntek egymásnak... :/

2009. ápr. 16. 23:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat is bejelölök aki az ország másik felében lakik és akkor látom először képen :D Persze csak ha tetszik...

Ha bejön neked akkor jelöld vissza és ha látod az msnjét vedd fel ha nem akkor írj neki valamit. Ha nem jön be akkor igazold vissza és ne foglalkozz vele, vagy utasítsd el bár az elég gáz dolog ha köszöntök is egymásnak.

Lehet csak kidobott neki véletlenül és gondolta akkor már bejelöl.

2009. ápr. 17. 03:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát én olyat soha nem jelölök be, akit nem ismerek, akit meg látásból, vagy köszöntünk, és megtalálom iwiwen, azt általában bejelölöm... Nekem a fél iskola ismerősöm, és nagyjából csak az évfolyamommal +még 1-2 emberrel beszéltem eddig... Szóval szerintem a bejelölés nem jelent túl sokat, csak azok sz.arakodnak vele, akik szerelmesek abba akit be akarnak jelölni... Én régebben azt hittem hogy ha bejelölöm azt fogja hinni hogy szeretem :D Nyugodtan jelöld vissza, ha már láttad. Ha szimpi, akkor meg vedd fel msn-re nyugodtan... És akkor meg is ismerkedhetsz vele...
2009. ápr. 17. 14:57
 10/17 A kérdező kommentje:

Szerintem nem az az ismerősgyűjtő. Nincs 100 ismerőse.

Gőzöm sincs miért lennék neki "nem közömbös" .Olyan ritkán látjuk egymást,hogy még csak meg sem tetszhetek neki.

Visszajelöltem.Ez már múlt héten volt.

Írnom akkor kellett volna,nem? Most már fúrcsán jönne ki.igaz? Kérdezzem meg tőle miért jelölt be? ugyan

Elutasítani ugyebár már nem tudom.

Ismerem a szüleit,a testvéreit is,azt is tudom hol lakik.

>Lehet csak kidobott neki véletlenül és gondolta akkor már bejelöl< erre már énis gondoltam.

Vagy csak nézegette az adatlapom és nem is akart bejelölni csak véletlenül megnyomta.

Mennyien írják az msn-t.

2009. ápr. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!