Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha egy pasinak szőröseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy pasinak szőrösebb kicsit a háta?

Figyelt kérdés
Ha gáz akkor hogy tüntessem el?
2009. ápr. 16. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nekem eléggé gáz. Menj el kozmetikushoz gyantáztatni.
2009. ápr. 16. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
mármint engem zavar, ha egy pasinak szőrös a háta
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
szerintem is gázos..gynatával seperc alatt leszedik kozmetikában.(ha tényleg annyira szőrös)
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Az +meg úristen legyél csupasz csiga.
2009. ápr. 16. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem, természetes dolog, és ha egy pasi gyantáztat, az sztem b.zis is...
2009. ápr. 16. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó nem annyira h dzsungel csak úgy nagyjából.
2009. ápr. 16. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavar.én gyantáztatom.
2009. ápr. 16. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:

de ha nem zavar, akkor ne érdekeljen más véleménye, légy önmagad

:)

2009. ápr. 16. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én gyantáztatom a hátam. Igaz nem dzsungel, de közelről látszik pl a strandon. Barátnőm gyantázza nekem itthon, azt mondja őt nem zavarja (lehet hogy csak nyugtatni akar), de én leszedem, mert zavar. A gyanta tényleg jó, és a kozmetikus gyorsabb, mintha otthon segítene valaki, de nekünk így olcsóbb kényelmesebb.

Válaszolva a kérdésedre: Szerintem nem gáz, de ha zavar akkor szedd le. Szerintem nem b.zis, inkább a mellkas és láb szőrtelenítés b.zis ;)

2009. ápr. 17. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!