Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj velem? úgy érzem a világ ellenem fordult.
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és olyan rossz látni h a barátnőim akik eddig velem együtt szinglik voltak szinte mindnek lett pasija nekem meg sehogy nem jön össze és még nem is smároltam soha.Pedig nem vagyok csúnya de arra már rájöttem h nem kell szépnek lenni a szerelemhez.Vannak srácok akik tetszenek de nekik nem tetszem.2009. ápr. 16. 19:51
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is mindenki azt mondja, hogyhogy nincs pasim, pedig jó csaj vok... Én sem értem ezt az egészet... Vlt egy srác, akibe szerelmes vtam, akk 7hónap szünet volt ő meg a bnője között, vele kevertem (smároltam) és ennyi. Azóta összejöttek újra és szakítottak. Megint tetszett egy srác, hát ki a bnője??? AZ A CSAJ!!!! Pedig nem szeb nálam... Ha vki érti miért, az tényleg jó lenne ha írna.
2/5 anonim válasza:
Én 17 vagyok, ugyanebben a cipőben és ahogy elnézem, ugyanebben a hangulatban. Nagyon szeretnék szeretni valakit, persze viszonzással, de valahogy sosem jön össze. Szép lány vagyok szerintem, tekintve, hogy a szépség fogalma azért erősen szubjektív, de ahogy mondod nem ez a fő szempont. Persze muszáj, hogy vonzódj szexuálisan a másikhoz, (mert ha nem akkor lehozhatja a csillagokat az égről akkor se fog érdekelni), de ehhez hozzátartozik, hogy egy hullámhosszon legyetek, hogy "passzoljatok" sok mindenben. A kérdésre válaszolva, én úgy gondolom azért nem jött még nekünk össze, mert kevés emberrel ismerkedünk akikre azt mondanánk, hogy na igen ő, vagy ha ez nem így van akkor ők nem látják bennünk azt akik nekik kell. Ez nem a mi hibánk a szerelem nem egyszerű (aki azt mondja hazudik) egyszerűen csak nem kellhet mindenki mindenkinek.Gondolj csak bele mi lenne itt. :) Fel a fejjel, fiatalok vagyunk, előttünk az élet, nem lesz itt baj, csak türelem kell ami most tudom, ebben a korban nehéz.
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, 16 évesen kb csak nekem nincs pasim... (bocs,de azért jó tudni, hogy nem én vagyok az egyedüli ilyen lány)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .Lassan beletörődöm a helyzetbe,egyszer csak megtalálom azt aki nekem is bejön és én is neki.
2009. ápr. 16. 20:53
5/5 anonim válasza:
(1. vok) Én is mindig magamban kerestem a hibát, de felesleges. Remélem előbb-utóbb mindegyikünknek összejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!