Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szőr? Mennyire gáz egy pasinál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőr? Mennyire gáz egy pasinál, ha szőrös a lába és a feneke?

Figyelt kérdés

A lábam nagyon szőrös, göndör és sűrű. Szerintetek Mit tegyek? Borotváljam? gyantázzam? Már volt hogy rövidrevágtam, de úgy azt mondta a bnőm, hogy úgy szúr. Mennyire befolyásolja egy lányt ez a dolog a sexbe? Várom válaszotokat, mind pasiktól mind csajoktól.

Köszi előre is.

2009. ápr. 16. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
fujjjj az undorító,ha borotválod vagy gyantázod!!!!!!!!!!!! nem gáz eggyáltalán csak neee távolítsd eeeel!
2009. ápr. 16. 15:54
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a férfi legyen szőrös! Nem tudnám elképzelni, ha a párom lábán nem lenne szőr.

Persze zavarna, ha mondjuk a mellkasa túlságosan vagy a háta szőrös lenne.De a lába és a segge nyugodtan szőrös lehet, sőt.

2009. ápr. 16. 15:55
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Engem nem zavarna :) De sokaktól hallottam, hogy őket zavarná, de én elfogadom úgy az embereket ahogy vannak nem csak az ismerőseimet/barátaimat, hanem alapból az embereket szóval szeméyles véleményem szerint engem nem zavarna :)

16/L

2009. ápr. 16. 15:55
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Ne tegyél semmit! Jó az úgy, ahogy van. Egy pasi legyen szőrös. Szerintem, undorító amikor egy pasinak csupasz a lába...
2009. ápr. 16. 15:56
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire nem gáz. Sokan éppen ezt szeretik. Speciel nekem a gyantázott pasik nem jönnek be, de ez egyéni. Én a karomat nem szőrtelenítem, sőt, télen a hónaljamat sem (Úristen!), mert szerintem az úgy jó, és olyan barátom van, akinek így jó.
2009. ápr. 16. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Tudok egy nagyon jó, köztes megoldást, én is ezt csinálom. Vegyél egy hajvágógépet, állítsd be 6-9 mm-esre és néha told át a lábadon. Kicsit rövidebb lesz, de mégis természetesen szőrös.
2009. ápr. 16. 16:07
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Én barátom is nagyon szőrös a lábán meg a fenekén, de egyátalán nem zavar, sőt, nekem így tetszik. Néha szőrmóknak hívom, de ezt nem gúnyolódásból, inkább bóknak megy, mert én így szeretem. :D

És ha egy pasi borotválja magát, vagy gyantázza a lábat meg a popsit, az szerintem b*zis, akárki akármit mond én ezen a véleményen vagyok.

Hát és hónalj amit lehet csupaszítani, de mást nem kell. :D Higyjétek el az úgy van jól. :D

Mondjuk vannak olyan férfiak akik már-már olyan szinten szőrösek, mint egy majom, de tényleg és nem bántásból vagy hasonló célzattal írom, tény... ha nem ebbe a kategóriába tartozol, ne tégy semmit, jó, ahogy van. Ha meg ebbe, akkor se. :) Inkább legyél szőrös, mint csupasz. :)

2009. ápr. 16. 16:07
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Én nem is értem, miért merül föl ilyen kérdés. Ennyire beteg lenne a világ? Miért ne lehetne egy férfinek szőrös a lába meg a feneke? Ha egy nő ettől kibukik, az se normális. A szőrtelenítő férfiakról nem is beszélve...

Majd akkor panaszkodj, ha "hánynod kell, ha magadra gondolsz". :) --> http://www.youtube.com/watch?v=eQjxEHCSS5g

2009. ápr. 16. 16:14
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Az a helyzet, hogy alapállapotban a nőknek is olyan... Egy férfinek ne lenne? :D Majmok az őseink, nem ufo-k vagyunk... Mit vársz kedves kérdező? :D

Amúgy igen... Egy férfi legyen szőrös!!!!! Nem b*zis, nem kisfiús, hanem FÉRFIAS, TERMÉSZETES!!! (Persze a kóros szőrösség más téma.)

2009. ápr. 16. 16:22
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

Jó ezeket olvasni, hogy ne csináljanak vele a pasik semmit, mert én is ilyen gondban vagyok, hogy szőrös a lábam és a hátsóm. Én még nem borotváltam ugyan, mert barátnőm elfogadja így.

17/F

2009. ápr. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!