Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez valós adatokat tartalmaz?
"... sexual orientation ...
female:
Heterosex ~15%
Bi-curious ~75%
Lesbi ~10%
male:
Heterosex ~40%
Bi-curious ~50%
Homosex ~10%"
Azért egy Kinsey-skála 1-esre és 2-esre a biszexuális mindenképpen túlzás.
Egy régebbi felmérés:
"Statisztikai adatok
A jelentés szerint a férfiak 46%-a reagált élete során legalább egyszer azonos neműekkel kapcsolatos ingerre, 37%-uknak homoszexuális kapcsolata is volt. A 20 és 35 év közötti férfiak 11,6%-a azonos mértékben vonzódik nőkhöz és férfiakhoz, 10%-uk élete során legalább három évig döntően homoszexuális irányultsággal rendelkezett. A 20 és 35 év közötti egyedülálló nők 7%-a, a férjezett nők 4%-a vonzódik azonos mértékben a férfiakhoz és a nőkhöz. A 20 és 35 év közötti nők között 2-6%-ra tehető a döntően homoszexuális irányultságú nők aránya."
A jelentés szerint a férfiak 46%-a reagált élete során legalább egyszer azonos neműekkel kapcsolatos ingerre, 37%-uknak homoszexuális kapcsolata is volt. A 20 és 35 év közötti férfiak 11,6%-a azonos mértékben vonzódik nőkhöz és férfiakhoz, 10%-uk élete során legalább három évig döntően homoszexuális irányultsággal rendelkezett. A 20 és 35 év közötti egyedülálló nők 7%-a, a férjezett nők 4%-a vonzódik azonos mértékben a férfiakhoz és a nőkhöz. A 20 és 35 év közötti nők között 2-6%-ra tehető a döntően homoszexuális irányultságú nők aránya."
37 % homo
szerintem az is homo aki 3 évig döntően férfiakkal volt tehát +10%
11,6 biszex
Hát igen nagyjából összejön, habár hihetetlen...és remélem hogy nem igaz :P
Azért én a szubkultúrák ilyen besorolásától tartózkodom.
Azt viszont nem lehet eltagadni hogy ezek a társaságok általában toleránsabbak.
[link] - sajnos csak angolul.
Bár amit én idéztem, ott az heteroszexuálison és homoszexuálison kívül mindent a bi-curious címke alá vettek, arra fől hogy nem a megélt szexualitást vette alapul, hanem az irányultságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!