Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok már jó kislány lenni. Hogy változzak meg? 17/L
ma 21:46-vaqgyok, kicsit hülyén/bonyolultan fogalmaztam...
szóval: jobban járna egy nála sokkal csendesebb barátnővel, mert mellette nem tűnne annyira zárkózottnak.
az hogy eljárj szórakozni nem rossz ötlet, sokan (mint én) nem a legnagyobb szájú lányt keressük :D.
szerintem ha van sok szabadidőd akkor csinálj őrültségeket, mint például menj el egy közeli parkba, teríts ki egy pokrócot és feküdj ki egész nap napozni, esélytelen hogy ne jöjjön oda hozzád senki :)) és fel a fejjel!!
16/f
egy jókislány 10000xer többet ér mint 1 rossz..., főleg ha nem is csúnya, annál jobb barátnőt senki nem kívánhatna. Viszont megnyílni érdemes lenne.
18/f
Ne akarj változni,kellenek a jó kislányok is ezen a világon.
jah és ami késik nem múlik!!!!:)
Nekem 16 évesen volt az első csókom. Nem késtél le te sem semmiről. Nem a jókislányosdin múlik a dolog. Sok jókislány barátnőm van aki csókolózott már. Jobb ha megvárod míg olyan embernek adhatod a csókod akit tényleg szeretsz mert annál jobb dolog nincs. Nekem az első varázslatos volt bár a fiú már rég a múlté sajnos. :) De amúgy nyugodtan menj el bulizni, próbálj meg táncolni fiúkkal ismerkedni, ha nem megy a tánc egy kis vodka aztán menni fog, nálam is így megy. xD Nem bulis kavarásra buzdítalak nehogy azt hidd csak próbálgasd magad :) Önbizalomnövelés. Nemtudom ruhászkodás területén hogy állsz. Nagyon sokáig úgy voltam hogy nem hordok mini ruhákat mert nagy a seggem. Kit érdekel, amúgy rájöttem hogy nem is olyan nagy és az új öltözködési módomban kifejezetten előnyösen festek. Légy csinos, mikor tükörbe nézel egy helyes mosolygós lányt láss. Optimizmus vidámság lazaság és intelligencia! Sok sikert :)
17/L
teljesen egyetértek az előttem szólóval. nyílj meg, legyél magabiztos, hidd el, hogy egy jó kis nő vagy... akkor ezt fogják látni a körülötted levők is. ez egyszerű fordított pszihológia.:) igazatok van, szükség van a jókislányokra is, de én azt mondom hogy egy kis rosszaság sose árt...:) szurkolok
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!