Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb a borotvált mellkas mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb a borotvált mellkas mint a szőrös?

Figyelt kérdés

Az átlagnál szőrösebb a mellkasom, nem tudom eldönteni hogy borotváljam-e. A mostani állapottal sem vagyok kibékülve, de attól félek ha elkezdem borotválni akkor meg megerősödik és olyan lesz mint a borosta :(.

Elsős sorban a lányokat kérdezném hogy mi a véleményük , mit tegyek??

22/F

2011. aug. 22. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem sokkal szexibb, ha egy pasi mellkasa (hasa, lába, karja) szőrös, mintha csupasz lenne. Sokkal férfiasabb, számomra a szőrös pasi a vonzó.

Ha viszont annyira sok a szőr, esetleg elektromos borotvával vagy hajnyíróval vágd le rövidre, úgy nem leszel csupasz sem, de nagyon szőrös sem.

De szerintem inkább maradjon szőrös!

16/L

2011. aug. 22. 18:09
 12/16 anonim ***** válasza:

A borotva semmiképp nem jó. Amikor nő kifelé, borostásodik, és véresre tud horzsolni szex közben. Tapasztalat, volt borotválkozós pasim.

A végleges meg... mi lesz, ha egyszer majd rosszul érzed magad amiatt?

Én speciel a szőröset szeretem.

2011. aug. 24. 16:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A kevés szőrzet engem speciel nem zavar (sehol), a barátom mielőtt összejöttünk, borotválta magát, én győztem meg, hogy nekem ez nem fontos.

Van mackós alkatú haverom, aki gyantáztat, én nem tartom ettől b.uzisnak, az ő dolga, hogy érzi jól magát.

De ha mondjuk már a hátad is szőrös (az általában senkinek nem tetszik), vagy tényleg dzsungel van a mellkasodon, az NEKEM zavaró lenne - de másnak meg lehet, hogy pont tetszik. Legjobb lesz, ha a (leendő) barátnődet kérdezed meg, hogyan vélekedik minderről.

2011. aug. 24. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Képet tezsel fel róla? Kíváncsi lennék h mennyire szőrös.. am szerintem gyanta, vagy végleges szőrtelenítés... sok csaj mondja h jobb a szőrös.. közbe meg a csupaszcsigákra nyáladzanag... tapasztalat!
2011. aug. 24. 17:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Saját fotót most nem tudok feltenni, mert a minap próbaképpen leborotváltam ( tök jó érzés szőr mentesnek lenni :D) de alapból dettó ugyanaz mint a mellékelt fotón.

[link]

2011. aug. 24. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, ha jó érzés, akkor nyugodtan csináld, ne néhány csaj véleménye lebegjen már a szemed előtt. A te tested, nem?
2011. aug. 24. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!