Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb a borotvált mellkas mint a szőrös?
Az átlagnál szőrösebb a mellkasom, nem tudom eldönteni hogy borotváljam-e. A mostani állapottal sem vagyok kibékülve, de attól félek ha elkezdem borotválni akkor meg megerősödik és olyan lesz mint a borosta :(.
Elsős sorban a lányokat kérdezném hogy mi a véleményük , mit tegyek??
22/F
Szerintem sokkal szexibb, ha egy pasi mellkasa (hasa, lába, karja) szőrös, mintha csupasz lenne. Sokkal férfiasabb, számomra a szőrös pasi a vonzó.
Ha viszont annyira sok a szőr, esetleg elektromos borotvával vagy hajnyíróval vágd le rövidre, úgy nem leszel csupasz sem, de nagyon szőrös sem.
De szerintem inkább maradjon szőrös!
16/L
A borotva semmiképp nem jó. Amikor nő kifelé, borostásodik, és véresre tud horzsolni szex közben. Tapasztalat, volt borotválkozós pasim.
A végleges meg... mi lesz, ha egyszer majd rosszul érzed magad amiatt?
Én speciel a szőröset szeretem.
A kevés szőrzet engem speciel nem zavar (sehol), a barátom mielőtt összejöttünk, borotválta magát, én győztem meg, hogy nekem ez nem fontos.
Van mackós alkatú haverom, aki gyantáztat, én nem tartom ettől b.uzisnak, az ő dolga, hogy érzi jól magát.
De ha mondjuk már a hátad is szőrös (az általában senkinek nem tetszik), vagy tényleg dzsungel van a mellkasodon, az NEKEM zavaró lenne - de másnak meg lehet, hogy pont tetszik. Legjobb lesz, ha a (leendő) barátnődet kérdezed meg, hogyan vélekedik minderről.
Saját fotót most nem tudok feltenni, mert a minap próbaképpen leborotváltam ( tök jó érzés szőr mentesnek lenni :D) de alapból dettó ugyanaz mint a mellékelt fotón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!