Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 174 cm-es lányhoz hány kg illik?
Fiúk, lányok! Szerintetek egy 174 cm-es (14 éves) lányhoz hány kg illik? Mármint hogy mennyi az ameddig kb. még nem túlsúlyos, hanem ami pont jó?
Későbbiekben elárulhatom a súlyomat, először anélkül kérek válaszokat!!!
Szerintem kicsit vékony vagy, de amúgy megfelelő, főleg hogy csak 14 éves vagy. Én is ilyen magasságú vagyok, de én most felszedtem pár kilót: 57 voltam, és most már 63 vagyok. Ez nekem így jó. Igaz én jóval idősebb vagyok: 22 éves.
Szerintem jó lehetsz.
Nemtudom miért.. de tényleg.. kezem lábam nagyon vékony (nem túlságosan, hanem pont jó, meg görkorizok ugyhogy a lábam kicsit izmos is....) de a hasamon NEM SOK!!!! deegy nagyon kicsi...szóval nem teljesen lapos a hasam...hanem ..nemtom magyarul:van egy kis hasam.....
Egyébkén BMI szerint normál testsúlyú vagyok.. és jól is érzem magam így......
LooooL az egyik válaszoló mekkora gyökér;DDD
-110? akkor egy 110 centi magas gyermeknek 0 az ideális testsúlya? agyhalott vagy aranyom;) testömeg indexet kéne nézni:)
Ezt valóban így kell kiszámítani, hogy milyen a normális testsúly, de nem gyerekeknél!!!
Ez fontos. Mikor már az ember elérte a 140 cm-et legalább . :) Dietetikusként tudom.
oriásláb xdd!! vagy a Yeti :DD
XD jaj bocsi ! Szoval a kérdésre a válasz mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!