Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok valami helyes, kicsi a péniszem, mi lehet így velem?
Szex még sose volt, csak orális szexet kaptam 3 lánytól eddig életemben (igaz ők nem szóltak semmit).
A péniszemet eddig kb 5 csaj látta de rossz megjegyzést nem kaptam sose. De mereven 13 cm nem túl nagy. Azért annyira nem vagyok szerencsétlen csajoknál, de tartós kapcsolatra nem sikerül őket megtartani. Mit lehet tenni?
Hát..szopatod tovább őket, úgy látszik az jól megy.
Amúgy mégis milyen választ adhatnánk erre? Nem vagy közömbös a lányoknak úgy látszik, a 13 centi is csak 2 centivel kisebb az átlagnál, legtöbb lánynak megfelel. Gondolom inkább a természeteddel van baj.
21/f
Legyél Pap vagy Szerzetes! :D
Viccet félre téve, ha egy lány szeret nem a f@rkad mérete miatt kellesz első sorba.
Szedd össze magad lelkiled, ez a te bajod!!
A csajok ezt megérzik és nekik egy erős, mindig optimista, jó kedélyű pasi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!