Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ha szeret, megteszi a kedvemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha szeret, megteszi a kedvemért" vs. "Ha szeret, nem erőlteti, amit nem akarok" - melyik az erősebb?

Figyelt kérdés
Nem csak szexben, sőt, bármiben, a szex csak egyetlen dolog. Bármiben, amit az egyik szeretne, a másiknak meg egy trauma.
2011. aug. 21. 20:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"kielégíti orálisan a párját, de amikor már majdnem elmegy, kézzel fejezi be neki, mert nem szeretné, hogy a pasi a szájába menjen el"

De ha kézzel fejezi be, az nem orális kielégítés, hanem kéz általi. Mit nem értesz ezen? Ezzel nem azt mondom h ez gáz, hanem h egyszerűen ezt nem lehet orális kielégítésnek nevezni, mert magát a kielégítést (orgazmus) azt a kéz csinálja. Ezt jelenti a szó, ez nem az én agyszüleményem.

2011. aug. 21. 21:01
 12/15 Solarian ***** válasza:
100%
A 2. mert mégiscsak egy külön személyről van szó akármennyire szeretitek egymást.
2011. aug. 21. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Természetesen külön személyről van szó.

Én úgy élem meg a dolgot, hogy én mint az egyik szereplő, megpróbálok mindent megtenni a másikért, mert szeretem. Ugyanakkor a másiktól, a páromtól, nem várok el, semmi olyat, amit nem akar, vagy nem tud megtenni. Tiszteletben tartom Őt.

22/L

2011. aug. 21. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem fogok vitatkozni veled kérdező, hidd el, sokan vannak akik azt mondják kielégítettem orálisan a páromat, pedig kézzel fejezi be. Egyébként az orális szex onnantól kezdődik, hogy a lány a szájába veszi a fiú farkát vagy a fiú elkezdi a szájával, nyelvével izgatni a lány punciját. De mindegy. Igazából sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy kielégítettem a páromat orálisan, minthogy elkezdtem orálisan kielégíteni a páromat, de a végéhez közeledve váltottam és kézzel fejeztem be.

Egyébként akkor nem olyan sok párkapcsolatban van orális kielégítés lány részéről, ugyanis elég sokat olvasni itt, hogy a lányok nem szeretik, ha a párjuk a szájukba élvez.

De mindegy, ezen nem érdekes veszekedni.

2011. aug. 21. 21:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos, hogy annyira kevés lány szereti. Egyszerűen nyilván ők írnak ki kérdést. Aki szereti, az nem fog kérdést kiírni arról, hogy "jaj szeretem lesz*pni a barátomat, mit tegyek". De amit most leírtál azt korrektnek érzem.
2011. aug. 21. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!