Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha szeret, megteszi a kedvemért" vs. "Ha szeret, nem erőlteti, amit nem akarok" - melyik az erősebb?
"kielégíti orálisan a párját, de amikor már majdnem elmegy, kézzel fejezi be neki, mert nem szeretné, hogy a pasi a szájába menjen el"
De ha kézzel fejezi be, az nem orális kielégítés, hanem kéz általi. Mit nem értesz ezen? Ezzel nem azt mondom h ez gáz, hanem h egyszerűen ezt nem lehet orális kielégítésnek nevezni, mert magát a kielégítést (orgazmus) azt a kéz csinálja. Ezt jelenti a szó, ez nem az én agyszüleményem.
Második vagyok. Természetesen külön személyről van szó.
Én úgy élem meg a dolgot, hogy én mint az egyik szereplő, megpróbálok mindent megtenni a másikért, mert szeretem. Ugyanakkor a másiktól, a páromtól, nem várok el, semmi olyat, amit nem akar, vagy nem tud megtenni. Tiszteletben tartom Őt.
22/L
Nem fogok vitatkozni veled kérdező, hidd el, sokan vannak akik azt mondják kielégítettem orálisan a páromat, pedig kézzel fejezi be. Egyébként az orális szex onnantól kezdődik, hogy a lány a szájába veszi a fiú farkát vagy a fiú elkezdi a szájával, nyelvével izgatni a lány punciját. De mindegy. Igazából sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy kielégítettem a páromat orálisan, minthogy elkezdtem orálisan kielégíteni a páromat, de a végéhez közeledve váltottam és kézzel fejeztem be.
Egyébként akkor nem olyan sok párkapcsolatban van orális kielégítés lány részéről, ugyanis elég sokat olvasni itt, hogy a lányok nem szeretik, ha a párjuk a szájukba élvez.
De mindegy, ezen nem érdekes veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!