Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/32 anonim válasza:
Hát nem tudom 1 lány volt aki nem leoltott....
Te tudod...
De jó úton haladsz, hogy meleg legyél!
Úgy nézel ki mint egy csaj vazze....
12/32 anonim válasza:
kis homi :)) lány vagyok én is, nem is akármilyen, már nem azért, hogy magamat fényezzem. az itt kb felesleges:D nekem nem tetszel, ne haragudj.. ez a haj sem jó
13/32 3rdeye válasza:
jézusom te meleg, mi ez a kép te homokos flegma páva
14/32 anonim válasza:
Meg azt áruld már el nekünk, hogy mi a véres vattáért kell csücsöríteni????
Miért jó ez a seggszáj?? Még a csajoknak is sz@rul áll...
15/32 anonim válasza:
hát szerintem nem vagy valami szép lány...bocs
18/32 anonim válasza:
Nem lennél rossz, ha:
-nem csücsörítenél
-meg ha kicsit férfiasabb lennél.
Mondjuk nem tudjuk hogy hány éves vagy....:D De ha meglátnálak nem bizti, hogy felfigyelnék rád.És nem sértésből de a 2. gondolatom az lenne, hogy "Ugyan meleg?:O" Szóval ezért írtam a férfiasabbat...:) (L/17)
20/32 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszel.. úgy csücsörítesz mintha anus mouthusod lenne, ez a haj nagyon nem jó szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!