Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miért borotváljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miért borotváljátok és hogyan a himvesszötöket?

Figyelt kérdés
A herezacskot is borotváljátok ?? Fontos lenne a válaszok , mert én mostanába fogom borotválni és nem akkarom "levágni"!! :) És ha elvágom akkor mit tegyek rá ? Alkohol ?
2009. ápr. 15. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a zacsikat is borotválom, mert imádom amikor az asszony nyalogatja, viszont is azt várom el, hogy ne kelljen őserdővel szembesülni. :)) Néha nyomatok rá arcszeszt, egy kicsit csíp, de kibirható, legtöbbször semmit, és nem is szokott kipattogni.

30/f

2009. ápr. 15. 19:45
 2/8 A kérdező kommentje:
aham köszi a választ !! én még soha nem borotváltam pedig korod beli vagyok !!
2009. ápr. 15. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Én általában oldalról szoktam borotválni, úgy kevésbé lesz rossz utána, a zacsit is szoktam és nem nagyon szoktam megvágni.
2009. ápr. 15. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
az én barátom csak ott fenn borotválja és azért,mert neki is nekem is így tetszik.
2009. ápr. 15. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azért borotválom mert a barátnőm nem szereti ha szőrmókos :P Még az is iritálja ha ő az...

Én zuhanyzás közbe szoktam borotválni kb 2 naponta, de van hogy minden nap.Ha még nem borotváltad akkor ajánlok előtte egy jóképű hajnyírógéppel menj át rajta, de csak ovatósan!!!

Utána mehet a borotva. :)

Zacsira vigyázni...kelemetlen tud lenni amikor elvágod és nehezen gyógyul..a fertőzésekről meg ne is beszéljünk...

Én nem szoktam utána arcszeszel locsolni mert CSÍPPP!!!

Sok sikert :)

2009. ápr. 15. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

en is mindenhol leborotvalom meg a anusom is:D...de csak ovatosan es ugy ahogy az elottem levo modnja naponta vagy legrosszabb esetben 2naponta

15/f

2009. ápr. 15. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
azért borotváljuk mert amúgy szőrös lenne, és borotvával.
2009. ápr. 16. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
és ha mindennap borotválod nem fog megerösödni a szörzet !! és egy idö után kidörzsöli a lábadatis !! nem ?? Vagy rosszul gondolom ??
2009. ápr. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!