Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép lány nem jó pasival?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lány nem jó pasival? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok tényleg szép lányt láttam mostanában, jónak nem mondható pasikkal. Az egyik pl, egy 17-18 év körüli csaj egy nagydarab, borostás 30 év körüli férfival volt. Egy másik, szintén nagyon szép lány pedig egy nem túl jóképű, vékony sráccal. Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése meg minden, de ennyire? Vannak olyan szép lányok, akiknek ennyit számít a belső (feltéve, hogy a fent említett férfiak kedvesek, viccesek stb), vagy esetleg valami más okból járnak ilyenekkel?
2011. aug. 20. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%
Gazdagok a pasik.
2011. aug. 20. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez már nekem is feltűnt , de nem is érdekel....XD
2011. aug. 20. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
pénz
2011. aug. 20. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
mindig mindenki azt hiszi h a pénz miatt. pedig nem. csak a nagyon helyes pasik nagyrésze sokat képzel magárol és ennek köszönhetően szarba se nézi a csajt. lehet h ezek a pasik nem a legszexibbek, de talán szeretik a csajt.szal igen. vannak szép lányok akiket ennyire érdekel a belső...
2011. aug. 20. 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Esetleg a tévhittel ellentétben egy kapcsolat nem alapvetően a külsőn múlik? A vékony srácos példa akár én is lehettem volna. (még az is lehet, hogy tényleg Oo)
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
pénz pénz p.na, ha van pénz van p.na, ha nincs pénz akkor nincs p.na
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
pff szánalmas a sok válaszoló " gazdag a faszi, pénz.. " röhejes.. ha meg jól néz ki pasi akkor " jóképű és gazdag". Talán az jön be neki!! Ízlések és pofonok, lehet ha neked/nektek lesz csajotok a többi csaj szerint elsz az hogy "hogy járhat egy ilyen jó csávó ilyen rusnya csajjal" .. bár.. nem hiszem hogy ilyen hozzáállással egyáltalán lesz csajotok.. Sok irigy,gyökér ember van itt meg a világon mindenhol..
2011. aug. 20. 14:55
 8/13 anonim ***** válasza:

64% honnan tudod ezt ha még egy nőd sem volt?

Ilyen a szerelem. Vak. Amúgy nekem is volt nagyon csúnya pasim és nem volt gazdag. Meg sokan jobban nézik, hogy a adott férfi mennyire jó fej, kedves, megbízható. Van olyan, hogy nincsenek szépfiúk a lány közelében. Vagy a lánynak nem tetszik a gyerek belsőre, hiába jóképű, ha mondjuk egy önző megbízhatatlan furkó.

2011. aug. 20. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Mutass már egyet, mert én még ilyet nem láttam soha :D Jó pasit csúnya csajjal igen de fordítva, én kedves és vicces vagyok még sincs jó csajom, valami nem jól van itt :D
2011. aug. 20. 14:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is feltehetném a kérdést:

És akkor miért vannak helyes pasik ronda kövér nőkkel? Mert ki lehet őket használni?(cseléd, szexmunkás)jó lehet használni lábtörlőnek, mert kompenzál a csaj?

Viccen kívül vannak ilyen pasik, nem is kevés!

2011. aug. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!