Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen legyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen legyen egy (kettő:D) női fenék? Milyen legyen a formája és a tapintása?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyen szép kerek formás, de nem kőkemény hanem kicsit húsos, de ne nagyon.
2009. ápr. 15. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
A pasiknak csak a kerek fenék jön be? Ha kicsit oválisabb, az már nem is jó?:D
2009. ápr. 15. 17:51
 3/7 A kérdező kommentje:
És mennyire fontos egy pasinak a csaj feneke? Fontos meghatározói tény? Hányadiknak nézitek meg azt a csajon?:)
2009. ápr. 15. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mind1 mekkora, csak formás és feszes legyen.

A legtöbb férfinek fontos a fenék, hiszen a termékenységet szimbolizálja. Én imádom a kedvesem fenekét, egyszerűen gyönyörű. Ha felvesz egy tapadós ruhát, és meglátom benne a popsiját, azonnal végem...:)

2009. ápr. 15. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ovális is gömbölyű. Én először nem a feneket nézem meg de nem árt ha jó. A legfontosabb az arc, meg hogy valamilyen formája legyen a testnek.
2009. ápr. 15. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
olyan nem létezhet, hogy tökéletesen kerek... egy testhez van hozzánőve... butus :P
2009. ápr. 15. 18:29
 7/7 A kérdező kommentje:
aaaaaaaaaaa.:D jó megálapítás...(: köszi.:D
2009. ápr. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!