Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » De érted, szemez velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De érted, szemez velem, mosolyog meg minden, és rá 10 máspdercre smárol egy csávóval. Mi ez a szarság? :S

Figyelt kérdés
Pedig olyan rohadt szép csaj... és olyan szépen mosolygott rám, miközben a pasija átkarolta... aztán nézem, h ezek smárolnak... mondom fasza... mi ez?:(((
2011. aug. 20. 02:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A csaj torkát vágd el a fiút pedig szurkáld meg és írd ki facebookra hogy fel akarsz már kellni ebből a rémálomból , jaj várj faszom ezt már valaki ellőtte ?
2011. aug. 20. 08:12
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, senki nem mondta, hogy nincs nőm. Azt sem, hogy az "idióta szőkített ribancokra bukom". K*rvára nem látsz a sorok mögé barátom. Annyi a történet, hogy megfogott egy csaj a mosolyával, és rohadtul fájt, h utána egy pasival volt, amit nem tudtam mire vélni... most ha velem szemez miközben van valakije, az szerintem ribancság... ennyi.

Nanana,nenene...

1. Ezek szerint van barátnőd, de mással szemezel: hímrin.gyó vagy.

2. Ha nincs barátnőd, akkor meg ne kérd ki magadnak..

3. A csaj tényleg egy riban.c, még szerinted is, és buksz rá, mert itt vonyítasz utána... megint csak nem értem a felháborodást. Netán nem festettszőke??

4.Szerintem simán arról van szó, hogy rádmosolygott, várta, hogy lépj is valamit, te meg nem. Rámosolyog a másik srácra, neki van töke is, odament, beszélgettek, és két perc után már ledughatta a torkán a nyelvét.

Legközelebb ne úgy csináld, hogy ha a csajnak tetszel, akkor két-három nap múlva kisírod magad a GYK-n, hanem lenyúlsz, megnézed, megvan-e még a heréd és pö.csöd, és ha igen, akkor légy férfi, és menj oda hozzá...

Mit gondolsz, mé' vigyorog rád olyan csábosan te szerencsétlen????????

2011. aug. 20. 08:50
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem ezt egy srác csinálta... -.-"
2011. aug. 20. 08:53
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő kritikát, de ha az előtt kezdi el, hogy a pasi átkarolja, és egyedül van, akkor oda megyek hozzá, mert van tököm... :) de mivel valaki közben karolta át, miközben ezt csinálja az kicsit megnehezíti a dolgokat.
2011. aug. 20. 11:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Lépj tovább...,van annyi csaj még,kár ilyenen kiakadni!Amúgy meg biztos csak jólesett az egójának,hogy felfigyeltél rá..

Egyébként egy ismerősöd volt a lány vagy teljesen ismeretlen számodra?

2011. aug. 20. 20:21
 26/26 A kérdező kommentje:
Teljesen ismeretlen :D de már szarok rá :)
2011. aug. 29. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!