Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De érted, szemez velem, mosolyog meg minden, és rá 10 máspdercre smárol egy csávóval. Mi ez a szarság? :S
Utolsó, senki nem mondta, hogy nincs nőm. Azt sem, hogy az "idióta szőkített ribancokra bukom". K*rvára nem látsz a sorok mögé barátom. Annyi a történet, hogy megfogott egy csaj a mosolyával, és rohadtul fájt, h utána egy pasival volt, amit nem tudtam mire vélni... most ha velem szemez miközben van valakije, az szerintem ribancság... ennyi.
Nanana,nenene...
1. Ezek szerint van barátnőd, de mással szemezel: hímrin.gyó vagy.
2. Ha nincs barátnőd, akkor meg ne kérd ki magadnak..
3. A csaj tényleg egy riban.c, még szerinted is, és buksz rá, mert itt vonyítasz utána... megint csak nem értem a felháborodást. Netán nem festettszőke??
4.Szerintem simán arról van szó, hogy rádmosolygott, várta, hogy lépj is valamit, te meg nem. Rámosolyog a másik srácra, neki van töke is, odament, beszélgettek, és két perc után már ledughatta a torkán a nyelvét.
Legközelebb ne úgy csináld, hogy ha a csajnak tetszel, akkor két-három nap múlva kisírod magad a GYK-n, hanem lenyúlsz, megnézed, megvan-e még a heréd és pö.csöd, és ha igen, akkor légy férfi, és menj oda hozzá...
Mit gondolsz, mé' vigyorog rád olyan csábosan te szerencsétlen????????
Lépj tovább...,van annyi csaj még,kár ilyenen kiakadni!Amúgy meg biztos csak jólesett az egójának,hogy felfigyeltél rá..
Egyébként egy ismerősöd volt a lány vagy teljesen ismeretlen számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!