Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért szeretitek annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért szeretitek annyira egy lány nyakát csókolgatni?

Figyelt kérdés
Mert amúgy isteni érzés, ti miért szeretitek annyira?
2011. aug. 20. 01:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
01:13 Talán mert te nem vagy anoním így, h kiírtad a neved xD
2011. aug. 20. 01:14
 12/20 Panda Péter ***** válasza:
100%

igen, a valódi nevem Panda Péter, rám lehet keresni facebookon. annyira panda vagyok hogy még bambuszt is eszem.

azért adtam meg hogy látható legyen a nevem, hogy a kérdezők tudjanak rám hivatkozni, vagy hozzám intézni a kérdéseimet.

OFF vége

2011. aug. 20. 01:17
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Panda Péter mellé állok egyébként, mert én is ilyen vagyok.

Ez nem hazugság, komcsi, hogy jó, én még ölelgetni szeretem,átkarolni, magamhoz húzni,puszilgatni. Vannak ilyen pasik, akik nagyon szeretgetős, odabújósok, na hát én is ilyen vagyok.

Csak most épp nincs kihez bújnom. :S

Na, de ami késik nem múlik. :D

ebb

2011. aug. 20. 01:19
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
én a muffot puszilgatom :D
2011. aug. 20. 01:22
 15/20 A kérdező kommentje:

Ugyanmár Panda...tényleg vannak olyan fiúk, akik ilyenek, szívem szerint most is egy ilyennel lennék...:/

De attól még te ezen az oldalon (nemcsak ebben a topikban) nagyon játszod a fejed, csak nem tudom miért. :)

2011. aug. 20. 01:36
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Én nem szeretem annyira, ha a nyakammal játszik. Inkább ajkak.:$
2011. aug. 20. 01:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is Panda Petihez csatlakozom, mert én is ilyen vagyok... :)
2011. aug. 20. 06:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egyenesen imádok egy szépn ível, finom, pihepuha nyakat puszilgatni, ajkaimmal eljátszadozni rajta, megszívni kicsit, finoman megharapni...lehet én jobban beindulok tőle mint a nő...s ha még neki is jól esik akkor még szebb és jobb :)...
2011. aug. 20. 09:00
 19/20 anonim ***** válasza:
keresik az ütőerét, biztos.
2011. aug. 20. 14:21
 20/20 mikemokk válasza:
talán azért mert tudjuk hogy élvezitek és az bizony célravezethet
2011. aug. 20. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!