Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretik azokat a srácokat, akik ok nélkül verik a náluk gyengébbet?
20 éves lány vagyok, kétféle küzdősportot is tanulok, marhára nem kell félteni...
Egyszer láttam, hogy 3 ilyen "keménycsávó" rugdos egy szerencsétlen kissrácot, csakúgy szórakozásból, mert ugye ők keménycsávók. Nem részletezem, mindenesetre könnyűszerrel leszereltem őket. Nem tudom mi vonzót találnak a lányok az ilyenben. Az én szememben nem is férfi, akit egy lány is meg tud verni... Az alapvető erkölcsről nem is beszélve, szóval valszeg rossz környéken keresgélsz.
És ahogy valaki említette, az is elég szánalmas, hogy általánosítasz...
20L
A hiba szerintem a "nő" -ről alkotott fogalmaddal van. Ha a nő alatt a felnőtt, érett gondolkodású hölgyeket érted, akkor nincs igazad, így a kérdés értelmetlen.
Amennyiben nő alatt a huszonéves, kicsípett, kikent, primitív, kitartott lotyókra gondolsz, akkor meg a kérdés maga a válasz, így megintcsak értelmetlen.
Hát, én nagyon nem szeretem ezeket a fajta srácokat. Sőt, inkább félek tőlük, mert nyilván én is gyengébb vagyok náluk. Ha összeállnék egy ilyennel, végig rettegnék, hogy talán agyonüt, ha egy rossz szót szólok, vagy valami...
18/l
Volt rá példa, bár nem pontosan ilyen.
Két éve discoban voltam a legjobb barátommal, mindketten elmentünk keresni egy normális korunkbeli lányt, elvoltunk. Egyszer csak azt a lányt, akivel én beszélgettem egy ideje (15 éves volt), elkapta egy kancsávó (közel a 30hoz). Becibálta egy szobába (követtem, amilyen gyorsan a tömeg engedte), bezárta az ajtót. Szerencsére nem túl vastag fa ajtó volt, így nem volt nehéz áttörni némi nekifutással (85 kiló vagyok, 183 centi). Szegény lány halálra rémülve, falfehér arccal, remegve állt egy szál fehérneműben az álló farkú meztelen állat előtt (direkt nem embert írtam). Többször szóltam normálisan az illetőnek, hogy ezt nem kéne mert baj lesz belőle, majd amikor a melltartót is letépte egy "leszarom" felkiáltással a lányról, akkor ütöttem meg (kék öves karatés voltam akkor, de az eset után nem sokkal abbahagytam). Nem puszta kézzel, hanem egy ilyesmi késsel, persze csukva, markolatával: [link]
(Nem pont ilyen, mert az enyém: 125 millis teljes hossz, tömör edzett német acél nyél, kb~280 gramm)
Mondanom sem kell, a csávó az első halántékra kapott ütés után kifeküdt. Szegény lány az ájulás szélén volt, a ruháit nem tudta visszavenni, mert cafatokra volt tépkedve egytől egyig, a melltartónak a csatja eltörött (azt még megcsomózva rá tudtam adni), de mást nem.
Megkötöztük az illető kant a szakadt ruhákkal, száját felpeckeltük. Amíg a lány figyelt a férfire, én szóltam a disco vezetőségének. A kérésemre hoztak egy fürdőköpenyt (a lánynak). Kicsit hülyén nézett rám a főnök csaj, de nem érdekelt.
Sajnos csak pénzbírságot, jegyzőkönyvezést és a discoból kitiltást kapott a 30 év körüli srác, utána mehetett. De, legalább a lánynak a szüzessége megmaradt, és megmentettem a megaláztatástól (és ki tudja még mitől).
A lány a mai napig boldog, és azóta egyszer sem volt discoban :)
17/F
Előző: Arra példa, hogy van, hogy tettlegességig fajul a dolog (srác részéről, mert a lány már elküldte a fenébe előzőleg, mint utólag kiderült), és erről a kérdésről ez jutott eszembe. Remélem azért építő jellegű hozzászólás volt :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!