Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Először kellene valahogy hozzá közelebb kerülni. Pl. írsz valamit a fb-on ez is jónak tűnhet, vagy pár dolgot lájkolsz. Akkor felfigyel rád.
Nem tudhatom, de ha ti találkoztok felfigyel rád? Szemeztetek vagy ilyesmi? Mert ha csak távolról tetszik neked, ne lépj egyelőre. Először próbáld magadra felhívni a figyelmet! Apránként!
Először lájkolj vagy írj hozzászólást a kiírásaihoz!
Aztán ha összefutottatok véletlenül, ne kerüld ki, hanem köszönj, és nézd meg hogyan reagál rád. (néz-e mosolyog vagy ilyesmi) ha keresztülnéz rajtad akkor sajnos hagyd annyiban.
Esetleg legközelebb kérd ki valamiben a segítségét / véleményét, ha mégis megakarod erősíteni azt magadban hogy hogyan reagál rád!
Tudom hogy nehéz, de egy ártatlan lájkolásban, hsz.-ban vagy köszönésben, mosolyban és segítségkérésben nincs semmi.
Ha ezekre felfigyel a srác, akkor azt úgyis észreveszed!
Én nem hiszem, hogy egy nőnek rá kellene nyomulni egy pasira. Úgy hogy nem is vett észre.
Inkább ismertesd meg magadat ártatlanul, ha felfigyel rád úgyis visszajelez :D
Lassú víz partot mos!
29N
16:44 vagyok, később láttam hogy óraadó tanár. Ugyanezt megcsinálhatod az óra végén odamész hozzá és kérdezel valamit a tárggyal kapcsolatban!
De amúgy én nem mernék így kezdeményezni sehogy, mivel tudod hogy nős? általában párkapcsolatban vannak már :S
És szerinted ebből a kapcsolatból mi lehet? Ha ilyen rámenős vagy? Még mindig úgy gondolom, a férfinek illene kezdeményezni és nem pedig a Nőnek. Főleg ebben a szituációban. Szerintem egy 34 éves Férfi már eltudja dönteni, hogy mit akar. Max azt gondolja, hogy egy könnyűvérű nőcske vagy és miért is ne használná ki a helyzetet. :-)
Aztán majd itt fogsz sírdogálni, hogy kihasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!