Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki már lassan egy éve hogy tetszik. Nagyon ritkán látom, és mikor látom, és lenne lehetőségem hogy közelítsek felé, egyszerűen megfutamodok, nem merek, nem tudok odaállni elé, nem tudok neki mit mondani. Kb 2 havonta látom párszor, facebookon ismerősöm, bejelöltem és visszaigazolt, gondoltam rá h kommentbe egyszer beszállok hozzá vitapartnerként(sokat posztol), de nem merek, mi van ha hülyeséget írok. Olyannal meg nem nyitnék nő létemre felé, hogy "Szia, tetszel megismernélek"(pedig lehet célravezetőbb lenne, de nagyon bes.zari vagyok). Mert ha nem reagál az ciki, és kitudja mit gondolna rólam. Már elmélkedtem azon hogy elfelejtem, de egyszerűen addig nem tudom megtenni, még nem tudom azt h lenne-e esélyem nála, vagy hogy mit gondol rólam. Úgy irigylem azokat a nőket, akik nem sopánkodnak, hanem ha akarnak valamit akkor lépnek. Tudnátok tanácsokat adni? Én 25 vagyok, a pasi 34, szóval nem vagyunk már tinik.
2011. aug. 19. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Először kellene valahogy hozzá közelebb kerülni. Pl. írsz valamit a fb-on ez is jónak tűnhet, vagy pár dolgot lájkolsz. Akkor felfigyel rád.

Nem tudhatom, de ha ti találkoztok felfigyel rád? Szemeztetek vagy ilyesmi? Mert ha csak távolról tetszik neked, ne lépj egyelőre. Először próbáld magadra felhívni a figyelmet! Apránként!

Először lájkolj vagy írj hozzászólást a kiírásaihoz!

Aztán ha összefutottatok véletlenül, ne kerüld ki, hanem köszönj, és nézd meg hogyan reagál rád. (néz-e mosolyog vagy ilyesmi) ha keresztülnéz rajtad akkor sajnos hagyd annyiban.

Esetleg legközelebb kérd ki valamiben a segítségét / véleményét, ha mégis megakarod erősíteni azt magadban hogy hogyan reagál rád!

Tudom hogy nehéz, de egy ártatlan lájkolásban, hsz.-ban vagy köszönésben, mosolyban és segítségkérésben nincs semmi.

Ha ezekre felfigyel a srác, akkor azt úgyis észreveszed!

Én nem hiszem, hogy egy nőnek rá kellene nyomulni egy pasira. Úgy hogy nem is vett észre.

Inkább ismertesd meg magadat ártatlanul, ha felfigyel rád úgyis visszajelez :D

Lassú víz partot mos!

29N

2011. aug. 19. 16:44
 12/17 A kérdező kommentje:
A like az megvolt (kétszer kb :D), aztán, ha találkozunk néz, igen, legutoljára ahogy elmentem mellette nézett nagyon. Mikor először ráköszöntem, akkor meg ledöbbent. Kb ennyi
2011. aug. 19. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:

16:44 vagyok, később láttam hogy óraadó tanár. Ugyanezt megcsinálhatod az óra végén odamész hozzá és kérdezel valamit a tárggyal kapcsolatban!

De amúgy én nem mernék így kezdeményezni sehogy, mivel tudod hogy nős? általában párkapcsolatban vannak már :S

2011. aug. 19. 16:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Úgy tudom nem nős. Gyűrűt nem láttam az ujján, facebookon meg nincs neki kiírva semmi. Engem ő nem tanít, nem tudok tőle mit kérdezni :) Épp ezért problémás a helyzet, h nem tudok mit kérdezni tőle
2011. aug. 19. 16:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Sokkal jobb lenne nekem még az is, hogyha elutasít, mint ez a bizonytalanság....
2011. aug. 19. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:

És szerinted ebből a kapcsolatból mi lehet? Ha ilyen rámenős vagy? Még mindig úgy gondolom, a férfinek illene kezdeményezni és nem pedig a Nőnek. Főleg ebben a szituációban. Szerintem egy 34 éves Férfi már eltudja dönteni, hogy mit akar. Max azt gondolja, hogy egy könnyűvérű nőcske vagy és miért is ne használná ki a helyzetet. :-)

Aztán majd itt fogsz sírdogálni, hogy kihasznált.

2011. aug. 19. 16:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem egy olyannak tűnik ő, mint aki mer lépni. Kb kettőt nem tud szólni, ahogy észrevettem órák után sem beszél senkivel, sőt a kollégáival se nagyon. Elég érdekes személyiség. Meg eléggé zavarba van. Azt hadd döntsem már el én hogy akarok-e tőle valamit vagy sem, vagy hogy sírnék-e ha kihasznál vagy sem. Tanácsot kértem hogy hogy lépjek, nem rosszindulatú kommenteket.
2011. aug. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!