Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm javasolt egy olyan csajt, aki szabad és szeretne barátott! Ráírjak erre a lányra a Facebookon? 17F
15:56
Eszem ágában sincs ott beszélgetni vele, pusztán azt szeretném hogy elhívom egyféle randevúra, hogy megismerkedhessünk! Amúgy sem szokott gépezni sokat álítólag (ez jó) Ha eljön, akkor lehet valami, ha meg nem szeretne, akkor már ezzel eleve kiszűröm hogy nem szeretne összejönni velem. És nem szokott bulizni, akárcsak én. Már volt egy barátnőm, szóval tapasztaltan vágok neki a dolognak. A randi azért is lenne jó továbbá mert eddig még csak képen láttam, szőke a haja.
vmi ilyesmit..:
'Szia!
Remélem nem jelent problémát, hogy bejelöltelek (mert már azt előtte megtetted). Van egy közös ismerősünk, xy és egy csodás napsütéses délután ( :P), amikor megpillantottalak az ismerősei között...egyből belédszerettem. xDDD Najó csak vicceltem, de szimpatikusnak talállak, és ha esetleg lenne kedved talizni és beszélgetni egy jót, én nyitott vagyok mindenre! Üdv: Én '
Szerintem ez annyira nemgáz, de tegyél bele valami vicceset, vagy ...ami felkelti a lány figyelmét.. :D ;)
Mermaid(K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!