Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az elso csok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az elso csok? Hogyan emlekszel ra?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

uhhh....ijeszto, rossz izu es irtozatosan nyalas.

mar egytt voltunk de mindig csak puszit adtunk, mar kezdtek is nezni az emberek. aztan gondoltam 1et, osszeszedtem magam es eldonotottem h mikor talalkozunk csak ugy megcsokolom. de o ugy meglepodott h nem lett belole semmi, de a szandekot felfogta ugyh amig vartunk 1 haverre a lepcsohazban mondta h terjunk csak vissza ahoz a csokhoz....hat....nem volt vmi jo. abszolut nem amire szamitottam. de aztan par alkalom utan sokkal jobb lett, azota pedig egyenesen isteni, valosaggal csok-manias vagyok :))

2009. ápr. 15. 17:25
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
nekem rossz emlék, egy iskolatársammal volt egy buliban, egy kis alkohol után 16 évesen, nyálas volt nagyon és ciki volt hétfőn találkozni :D 18/l
2009. ápr. 15. 18:45
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
nagyon szar :D kibaxottul elbénáztam xD ... elvileg csak puszi lett volna én meg átdugtam a nyelvem , fogalmam sem volt hogy kell csókolózni , az ajkaimat nem is használtam , aztán erre meglepödött és megint puszival akart elköszönni de én meg megint azsittem hogy csókot akar és megint ugyanez megismétlődött :D:D: xD xD képzeljtek máár el milyen béna lehettem :D semmi ajak csak egy nyelv .. xD ez már 1 éve volt azóta is együtt vagyunk de már minden oké ..sőt :D de még mai napig kiráz a hideg és elsüllyednék szégyenemben hogy mekkora béna voltam xD :D:D ennél már mindenkinek csak jobb lehet :D xD 17/L
2009. ápr. 15. 19:07
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
nemtom mi az istennek kell lepontozni a válaszokat, amikor mindenki a sajátját írja le.. nyomorék g'cik. -.-
2009. ápr. 15. 22:57
 15/23 A kérdező kommentje:

En senkit nem pontoztam le! Mindenki a kerdesemre valaszolt! :D

Nagyon koszonom!

2009. ápr. 16. 22:21
 16/23 anonim ***** válasza:
71%

Én is azt tettem mégis lepontoztak. :))

(az előző válaszoló)

2009. ápr. 17. 17:19
 17/23 anonim válasza:
100%

kb. két hete történt...osztálykiránduláson de nem egészen úgy ahogy az első csókot képzeltem mivel úgy történt hogy este a csajok jól bepiáltak és az egyik, aki majdnem a legtöbbet ivott lesmárolt(ráadásul vele tök jóba voltunk/vagyunk szal nem véletlenül engem kapott le):DxD

Naon furcsa vol mivel egyrészt váratlan volt+rohadtul piaszaga volt...nem tartott sokáig de ettől függetlenül jó volt;):P

2009. máj. 31. 19:08
 18/23 anonim válasza:
100%

masodik talalkozas, setalas, majd ucsorges egy padon, a szemebeneztem, elmosolyodott, gondoltam megcsokolom, kezdtem odahajolni, erre o olyan gyorsan ramkapott hogy csak neztem. azthittem kicsit meghittebb lesz, meg filmesebb :D de erdekes.. miutan hazamentem probaltam visszaemlekezni, es olyan gyorsan tortent hogy nem emlekszem hogy hova neztem, hogy a kezeimmel mit csinaltam, vagy o mit csinalt..

jo volt nagyon. na meg nedves :)

18f

2009. nov. 17. 20:37
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
alkoholban gazdag..
2009. nov. 26. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem emlékszem az első csókra, még nagyon kicsi voltam. :( De egy rokon volt, az tuti. Fordulna fel, ezt az élményt is elvette tőlem.

De emlékszem egyre, elsős voltam általánosban, és a termünkben volt egy nagy cserépkályha. El lehetett bújni mögé, és ott megcsókoltam egy osztálytársamat. De ez inkább csak szájrapuszi volt.

2009. nov. 26. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!