Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az elso csok? Hogyan emlekszel ra?
uhhh....ijeszto, rossz izu es irtozatosan nyalas.
mar egytt voltunk de mindig csak puszit adtunk, mar kezdtek is nezni az emberek. aztan gondoltam 1et, osszeszedtem magam es eldonotottem h mikor talalkozunk csak ugy megcsokolom. de o ugy meglepodott h nem lett belole semmi, de a szandekot felfogta ugyh amig vartunk 1 haverre a lepcsohazban mondta h terjunk csak vissza ahoz a csokhoz....hat....nem volt vmi jo. abszolut nem amire szamitottam. de aztan par alkalom utan sokkal jobb lett, azota pedig egyenesen isteni, valosaggal csok-manias vagyok :))
En senkit nem pontoztam le! Mindenki a kerdesemre valaszolt! :D
Nagyon koszonom!
Én is azt tettem mégis lepontoztak. :))
(az előző válaszoló)
kb. két hete történt...osztálykiránduláson de nem egészen úgy ahogy az első csókot képzeltem mivel úgy történt hogy este a csajok jól bepiáltak és az egyik, aki majdnem a legtöbbet ivott lesmárolt(ráadásul vele tök jóba voltunk/vagyunk szal nem véletlenül engem kapott le):DxD
Naon furcsa vol mivel egyrészt váratlan volt+rohadtul piaszaga volt...nem tartott sokáig de ettől függetlenül jó volt;):P
masodik talalkozas, setalas, majd ucsorges egy padon, a szemebeneztem, elmosolyodott, gondoltam megcsokolom, kezdtem odahajolni, erre o olyan gyorsan ramkapott hogy csak neztem. azthittem kicsit meghittebb lesz, meg filmesebb :D de erdekes.. miutan hazamentem probaltam visszaemlekezni, es olyan gyorsan tortent hogy nem emlekszem hogy hova neztem, hogy a kezeimmel mit csinaltam, vagy o mit csinalt..
jo volt nagyon. na meg nedves :)
18f
Nem emlékszem az első csókra, még nagyon kicsi voltam. :( De egy rokon volt, az tuti. Fordulna fel, ezt az élményt is elvette tőlem.
De emlékszem egyre, elsős voltam általánosban, és a termünkben volt egy nagy cserépkályha. El lehetett bújni mögé, és ott megcsókoltam egy osztálytársamat. De ez inkább csak szájrapuszi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!