Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszik nektek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszik nektek, ha egy csajnak műkörmei vannak, vagy festi a körmét? Hosszú vagy rövid köröm jön be?

Figyelt kérdés
16/L -> inkább az ilyen korosztály válasza érdekel.:) Pls írd majd oda, h. fiú/lány és hány éves vagy.(:
2009. ápr. 15. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Rövid.

Ápolt.

Ízlésesen festett vagy lakkozott.

Nálam ez elég fontos,lehet,hogy csak az én fejlövésem =D

16F

2009. ápr. 15. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Műköröm semmiképpen.Van akinek olyan a körme,hogy ha kicsit hosszabb és francia lakkozás van rajta az tetszik.De ha nem ilyen akkor rövidre vágott és befestve pirosra,lilára akármilyenre,vagy sima átlátszó lakkal.

Nekem ezek jönnek be.

2009. ápr. 15. 16:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja és 16/f vagyok :)
2009. ápr. 15. 16:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi nektek.:)

Olyan francia körmöt én is akartam, de nem sikerült összehozni, manikűröshöz meg nem fogok azért járni...

Köszönöm a sok válaszolót!^^

2009. ápr. 15. 16:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, meg kicsit öregebb, de gondoltam tisztázok egy tévhitet! Nekem már évek óta műkörmöm van. Szigoruan francia (rózsszín-fehér vagy átlátszó-fehér), néha a 2 gyűrűsbe kő vagy matrica. A hossza pedig kb 1-2 mm-rel lóg túl az ujjamon, kicsit sem nevezhető karomnak. Persze ettől függetlenül van akinek nem tetszik, csak gondoltam leírom.

Amugy meg soha nem sminkelem magam.

2009. ápr. 15. 17:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Én itt nem rád gondoltam.:) Hanem azokra, akiknek 2-3 cm-es tényleg kapának nevezhető műkörmük van... Az átlátszó francia, az szolíd is, az még nekem is tetszene, úgyh ne vedd sértésnek.:D Nem az ilyen körmökre gondoltam.
2009. ápr. 15. 17:49
 17/19 A kérdező kommentje:
És van, akinek jól áll, van akinek nem.
2009. ápr. 15. 17:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem az valamiért jobban tetszik, ha rövid, tiszta, festetlen. Max lakkréteggel vagy valamilyen színnel lefestve, de semmiképp sem rikító...
2009. ápr. 15. 22:23
 19/19 bmw525 válasza:
legyen ápolt a többi izlésen mulik
2014. jan. 26. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!